NIKADA SE VIŠE NEĆU UDATI: Nataša Bekvalac izgubila veru u ljubav

Slepa zaljubljenost u Luku Lazukića donela joj je veliki bol, a jedina dobra stvar koja joj se dogodila jeste ćerkica Katja, koja još nema ni dva meseca, pa je Bekvalčevoj prioritet da njoj, ali i njenoj starijoj sestri, desetogodišnjoj Hani, koju ima iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem, omogući srećno detinjstvo.

– Posle svega što joj se dogodilo, Nataša je prvi put u životu izgubila veru u ljubav. Iako je tokom razgovora sa psihologom shvatila da će joj se ona kad-tad vratiti, te da je potrebno da rane, koje joj je Luka naneo zacele, sigurna je da joj brak više neće pasti na pamet – otkriva naš izvor blizak pevačici, koja je Lazukićevo psihičko i fizičko maltretiranje doživela kao kap koja je prelila čašu njenih pogrešnih izbora muškaraca.

– Nataša je uvek ulazila srcem u sve svoje veze. Iako su je na početku karijere, kada je bila u vezi sa biznismenom Miodragom Kostićem Koletom, mnogi nazivali sponzorušom, ona je i tada radila i dobro zarađivala, a njeni kasniji izbori pokazali su da joj nije bitno da njen muškarac bude imućan. Više puta bila je zaljubljena u one koji su imali manje od nje, i to joj nikada nije predstavljalo problem. Takođe, nije razmišljala ni o nečijim godinama, statusu, prošlosti.

Međutim, pokazalo se da nije bilo dovoljno što je bila čistog srca, jer su neke druge stvari uvek bile prepreka da njene ljubavi uspeju – navodi naš sagovornik i dodaje da je Natašin najveći problem to što svoje muškarce nije realno sagledavala, te da sada mora da napravi pauzu i dobro razmisli da joj se to više ne bi ponovilo:

– Svakog puta, kada bi se zaljubila, nikoga ništa nije pitala niti slušala i skoro uvek je želela da se uda. Ipak, sada joj je jasno da joj to više nije potrebno. Pre svega, ona ima dve ćerke kojima je potrebna stabilna majka, pogotovo Katji, koja je tek rođena i sa čijim ocem teško da će u skorije vreme biti u dobrim odnosima. Nataša je svesna da je Luka emotivno nezreo i da će svom detetu, bar u prvo vreme, biti i otac i majka. Sve to navelo ju je na zaključak da joj nikakav muškarac neće biti potreban duže vreme i da je neophodno da napravi rez u svom životu.

Prema navodima našeg izvora, Bekvalčeva je napokon preispitala svoju potrebu da svaku zaljubljenost kruniše brakom.

– Sada joj je jasno da su njeni roditelji i sestre bili u pravu i da nema potrebe da se udaje po svaku cenu. I pre Luke Nataša je bila ostvarena kao žena i majka, pa opet je poletela pred matičara, a da ga nije dobro upoznala. Priznala je da ne ume da izabere čoveka za sebe. Zato je čvrsto odlučila da joj se takva greška neće ponoviti, a i dosta joj je brakova – priča naš izvor koji dodaje da čak i ako bude ponovo zavolela, pevačica nikada više neće potpisati bračni papir.

– Ako i bude ponovo volela, zaključila je da je veza bez potpisa za nju mnogo bolja nego brak. Ako ništa drugo, iz veze se izlazi mnogo brže, lakše i bezbolnije. Sada samo jedva čeka da se razvede – zaključio je naš sagovornik.

Tri propala braka i jedna veridba

Nataša Bekvalac prvi put se udala 2006. za vaterpolistu Danila Ikodinovića, od koga se razvela šest godina kasnije, uz veliku pompu i medijske napise o skandalima i preljubama. Kasnije se verila s manekenom Vladimirom Vuksanovićem, ali do matičara nisu stigli, već joj je on u januaru 2015. došao u stan u kome je živela sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem. Kada se početkom prošle godine zaljubila u Lazukića, pop zvezda zatražila je razvod od Jovanovića i u septembru se ponovo zaklela na večnu ljubav. Kako sada stvari stoje, izgleda da je to i poslednji put

Dragoljub Bekvalac: Plašila se osude zbog trećeg razvoda!

Koliko je Nataši bilo stalo da njen treći brak uspe, pokazuju i reči njenog oca Dragoljuba Bekvalca.

– Ona je zbog svoje porodice i javnosti, kako je sama rekla, izdržavala da ne ispadne da se treći put razvodi. Ali, kada je došlo do udaranja po stomaku, iz kojeg je izašlo pre mesec dana njegovo dete, kada je tukao majku svog deteta, koje je bilo samo pet metara u drugoj sobi, nije imala izbora – rekao je Bekvalac za TV “Pink”, nakon što je Nataša prijavila Luku za nasilje.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/bekvalceva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.