ZNAM MNOGO VIŠE OD SVIH: Oglasio se Andrija nakon Kijinog priznanja da i dalje voli Slobu!

Noćas je cela Srbija bila uz TV Pink i pratila zbivanja u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga''. Naime, Kristina Kija Kockar priznala je pred ukućanima i milionskim auditorijumom da, uprkos svemu, još uvek voli svog supruga Slobodana Radanovića, koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani.

- Ja sam se i te kako razočarala u njega, to mi je i trebalo da mogu da se otrgnem malo. Rekla sam da mi nije svejedno, ali, eto, volim ga... to ste želeli da čujete? Jeste, volim ga! - priznala je Kija što je iznenadilo sve ukućane.

Kako bismo saznali kako se nakon ovog Kijinog javnog priznanja da još voli supruga oseća njen dečko, biznismen iz Budve Andrija Lazović, koji je tokom celog rijalitija uz nju i podržava je, kontaktirali smo ga.

- Ja mogu samo da vam kažem da ja znam da ljudi ništa ne znaju o tome. O tom slučaju ja znam mnogo više od svih. Što se mene tiče, ja sam opušten totalno i jedva čekam da prođe još ovih mesec dana da se završi ''Zadruga'' - rekao je Andrija za Pink.rs čime je jasno stavio do znanja da Kiju posle svega čeka napolju i da jedva čeka da je konačno vidi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još