BIKOVIĆ I BANDERAS U AKCIJI: Film "Izvan granica realnosti" stiže u bioskope!

Svečana premijera filma, uz prisustvo glumca Miloša Bikovića i reditelja Aleksandra Boguslavskog, zakazana je za 2. maj u 20h u Kombank dvorani, nakon čega će biti održana i projekcija u 21h u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl kojeg tumači Miloš Biković okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Pored Bikovića i Antonia Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Reditelj Aleksandar Boguslavski, koji će povodom svečane premijere filma posetiti Beograd, poreklom je iz Moskve i potiče iz filmske porodice. Aleksandar je diplomirao na Gerasimov institutu kinematografije u Rusiji. Režirao je prvu sezonu ruske postapokaliptične TV serije „To survive after“, koja je bila jedna od najpopularnijih serija za tinejdžere. Takođe, režirao je deo filma „Staljingrad“ iz 2013. godine, zajedno sa Fedorom Bondarčukom, koji je zaradio 68 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Nakon premijernog prikazivanja, film „Izvan granica realnosti“ reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, naći će se na repertoarima bioskopa širom Srbije od 3. maja.

Pogledajte još