GAGI OPLEO PO SLOBODANU: Ti si pre njega bila Luna Đogani, a on mukica nepoznati pevač! (FOTO)

Kada je Kija izašla da bi se videla sa majkom, zadrugarima je saopteno da je Kija imala smrtni slučaj, nakon čega je njen muž Sloba Radanović odmah zahtevao da bude sa njom. Veliki šef je odobrio njegovu molbu, a Sloba je čitav dan i noć proveo sa Kijom. Usledila je svađa sa Lunom, koja je Slobi prišla i pitala ga zbog čega celi dan beži od nje.

Nakon rasprave i plakanja, Sloba je Luni rekao da mu je potrebna pauza od nekoliko dana da o svemu razmisli, a Luni je u lice rekao sve u čemu je pogrešila prema njemu. Kako je kazao, osam meseci ga maltretira i vređa, iako nije učinio nijednu stvar zbog koje bi se tako ponašala prema njemu.

Nakon Slobinih reči da mu treba malo vremena Luna je doživela blagi nervni slom, a sve ovo razbesnelo je njenog oca Gagija Đoganija koji je pre samo nekoliko dana posetio Slobine roditelje u Zrenjaninu i pričao sve najbolje o Radanoviću i njegovoj porodici.

Gagi je prvo na Instagramu objavio poruku kojom je dve osobe optužio za bliskost Kije i Slobe, da bi nakon nekoliko minuta tu objavu obrisao. Međutim, sada je objavio drugu, kojom je direktno popljuvao Slobu, o kojem je mesecima pričao najbolje.

- Beše to ne mnogo davno...kleli se u ljubav dvoje mladih... Ona je njega volela čisto i snažno, on je želeo da se dokopa slave. I pre toga ona beše Luna Đogani. Ona beše poznati brend! On mukica nepoznati pevač, posta popularan i dobi krila. Sramotnim svojim postupkom uništi život mlade devojke... Dobi pomoć kume Vanje i mame Nadice koje zatrovaše i ono malo ljudskosti ako je imao u sebi... Digni se Lunči ko Feniks iz pepela, takav ti nije potreban! - Gagijeva je poruka.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još