PEVAČICA SVE VREME PLAKALA: Nataša Bekvalac saslušana u Centru za socijalni rad!

Bekvalčeva je imala zakazano u 11 sati i u Centar za socijalni rad stigla je u pratnji advokata Sanje Knežević i Suzane Gašić.

Pevačica je sve vreme plakala i socijalnim radnicima pričala o nasilju i ponovila sve što je rekla u policiji i tužilaštvu. Kad god se priseća te kobne večeri ona ponovo prolazi agoniju. Koliko je vremena je prošlo ona se i dalje veoma loše oseća i najžalivie joj je deteta koje će nejviše da ispašta.

Pokušali smo da stupimo sa Natašom Bekvalac i njenim advokatima u kontakt, ali oni se nisu javljali na telefon.

Podsetimo, Nataša je 14. aprila primljena u Urgentni centar pošto ju je u ranim jutarnjim časovima, u njenom stanu na Dedinju, prema njenim navodima, pretukao muž, posle čega ga je ona odmah prijavila policiji.

Lazukić je navodno u sitne sate kući došao pijan, legao pored Nataše, koja je ustala i u njegovom telefonu pronašla ljubavne poruke. Probudila ga je i nastala je svađa, a onda je fizički nasrnuo na nju.

Bekvalčeva i Lazukić su u Prvom osnovnom tužilaštvu dali iskaze o porodičnom nasilju, a Luki je odrežena mera zabrane prilaska Nataši 30 dana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Blagoje Keselj-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
2 komentara
 1. Žena says

  Neka Nata pripazi šta priča, jer ako ti socijalni radnici nisu pristrasni i potkupljeni, mogli bi se zainteresovati za nju lično.
  Opet će dovesti svojoj deci očuha za kog će posle pričati da je najgori.
  Koji je to stepen gluposti, sebičnosti, neodgovornosti?
  Lepo ti je, poziraš, smeškaš se, ubeđuješ okolinu kako je to pravi čovek koji ti je vratio veru u ljubav (??? Ne znam ni kad ju je izgubila. Zar su Dača i Ljuba takođe bili tirani?), stavljaš ga na pijedestal, ispred majčinstva, dovodiš ga pod isti krov sa svojim detetom iz prvog braka…Ko je tu lud?
  Muškarcu uskratiti roditeljstvo, a nestabilnoj ženi koja se vodi isključivo ličnim nagonima poveriti dvoje dece?

 2. Skarlet says

  Bravo za komentar !

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.