KAD JEDNOM ODEM, NE VRAĆAM SE VIŠE: Sloba plakao kao kiša u izolaciji, Luna ga tešila! (VIDEO)

Sloba Radanović je nakon svađe sa Kijom Kockar koja je nakon toga završila u bolnici, otišao kod Lune Đogani koja mu je odmah postavila par pitanja vezano za Kristinu, ali i za Radanovićeva osećanja prema njoj.

Sloba i Luna razgovarali su u pabu, a Đoganijeva je da čuje šta Radanović posle svega što se izdešavao oseća prema njoj.

- Šta bi bilo da ti i ja raskinemo? Da se ti vratiš njoj, da te krivica natera na to? Da li vi želeo da budeš s nekim samo zato što ga žališ? - pitala je Luna Slobu u vezi sa Kijom.

- Ne, to sigurno ne - rekao je Sloba.

- Jesi joj rekao da je voliš? - pitala je Luna misleći na Kiju.

- Ne, otkud ti to?! - pitao je Sloba.

- Je l' je voliš? - pitala je ona.

Ne! Ja nju volim, ali ne kao muškarac ženu, nego kao osobu, volim je kao čoveka! Krivo mi je, žao mi je! - pravdao se Sloba.

Je l' voliš mene? - pitala je Luna.

Da - kazao je on.

Kako me voliš? - ispitivala je dalje.

Kao muškarac ženu - objasnio je Sloba, a razgovor su sve vreme vodili šapućući.

- Ja ne znam kako više da ti dokažem da sam u to jedino sigurna. Hoćeš da kažeš da je ovo naše bilo samo strast, kao što ovi govore? Je l' ti to misliš? - pitala je Luna Slobu.

Ne. Sigurno - odgovorio je Radanović.

- Ja te volim kao Boga. Sve bih uradila za tebe i nijednog trenutka ne sumnjam da će se kod mene bilo šta promeniti niti se plašim toga. Ja se samo plašim tebe, da ćeš da se uplašiš, da će ta krivica da te ubije u pojam, da ćeš uraditi nešto zbog čega će ti posle biti žao. Slobo, ja kad jednom odem, ja se ne vraćam više. Šta god da odlučiš, šta god da se desi, to neće promeniti moje mišljenje o tebi. Hvala ti što si mi dokazao da nisu svi muškarci isti - izjavila je Luna.

- Ja to znam - rekao je Sloba.

Niko nije u mojoj koži - rekao je Sloba posle nekog vremena, nakon što su nastavili razgovor.

Nije sve crno, jer se njoj to desilo. Nisi ti kriv za to. To je je*eni život, nemoj da dozvoliš da zbog krivice ideš tamo gde ne želiš da ideš. Ako ne želiš - rekla mu je Luna, pa ga pitala zbog čega se tako oseća i zbog čega tako izgleda.

Izvor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.