OD NJIH TREBA UČITI: Kojem znaku Zodijaka sve polazi za rukom?

Od njih treba učiti, a to je pravo uživanje kada posmatrate žene rođene u znaku Bika.

Žene u znaku Bika su rođeni hedonisti, degustatori, osetljivi na sve slatke ukuse života. Od jednog Bika ćete najbolje naučiti kako da se opustite i kako da svaki deo tela nasladite blagodatima zemlje. Zbog ovih osobina Bik je najbolji domaćin od svih znakova Zodijaka, jer ko će vas bolje ugostiti od onoga ko i sam ume da uživa. Bik će vas dočekati raširenih ruku, nahraniti, napojiti i vrlo rado će vam praviti društvo. Kod njega u kući uvek ima kolača, domaćeg vina i raznih đakonija.

Muškarac rođen u ovom znaku je prava dobričina, obično mirne naravi. Veoma voli atmosferu doma i uživa u njemu. Pravi porodičan tip. Ume da bude tvrdoglav, a često i lenj, ali on uvek obezbedi svoju porodicu materijalno. Kad se zaljubi, otkriva ga širok osmeh koji ne skida s lica danima. U stanju je dugo da se udvara, dok ne osvoji ženu koja mu se dopada, a kada je osvoji, bude još srećniji jer on živi za ljubav. Tačno zna šta hoće i šta ga čini srećnim. Zaljubljuje se i preko stomaka, jer mu je hrana najveća ljubav. Odan, požrtvovan, iskren i jako ljubomoran. Bik ume da bude jako tolerantan i spor, ali ako se naljuti... Zapamtićete taj vulkan! Obično su crne kose, očiju i puti, uvek lepih krupnijih zuba i širokog osmeha. Često imaju problem s kilažom, što nije čudno za ovakvog sladokusca.

Žena u ovom znaku je uvek ženstvena, nekako uvek sa zanosnim oblinama. Čak i kad je mršava, ona ima telo kao peščani sat. Najlepše žene sveta su rođene u ovom znaku, jer energija Bika u ženskom obliku je prava ženska energija. Ona nije koketa, ona je zavodnica. Nema muškarca na planeti koji može odoleti njenim čarima.

Izvor: AstroZabava
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još