NE TREBAŠ MI NI NA SAHRANI: Duško Radonjić se odriče Andrijane zbog Đeksona

Duško i Andrijana Radonjić su noćas tokom žurke razgovarali o ovoj vezi, a on ne može da shvati u koga mu se ćerka zaljubila i ne može to da prihvati.

- Da se ovde zaljubljuješ u narkomančine obične? Kod mene toga nema. To što sam smatrao da si normalna i da neke stvari nećeš da dozvoliš to je moja stvar! On je konj! Treba da mi narkomani u kuću ulaze, da mi pušite travu? Ne dam Andrijana i tačka. Nemoj da igraš te igre, ja sam ograničen lud čovek i tačka.

Radonjić je čak u jednom trenutku zapretio da će je se odreći preko novina:

- U testamentu ostavljam ko sve ne može da mi dođe na sahranu! Treba da mi narkomani prave unučad? Hoćeš opet da prolazimo kroz ovo? Da budeš sa narkomanom? Nemoj da me praviš majmunom više ovde. Ja ovo ne opraštam tako lako. Te emocije sa narkomanima ostavi za drugi život ili me izbriši, kao da ne postojim - poručio je i dodao:

- Slobodno mi kaži pa da završimo, da ne postojiš za mene. Imaš pravo da se izjasniš. Reci mi, je li ti mozak ispario? Ti si toliko glupa da ja to nisam znao. Da li se sa mnom zajebavaš ti? Ajde da te vidim još samo jednom da se sa mnom zajebavaš! Je*o te on, terajte se u tri pi*če materine i ti i on. Šta imaš da pričaš sa njim koji ku*ac više? - zaključio je.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još