KONAČNO PRESEKLA: Kija na kapiji tražila da je puste da pozove advokata, želi razvod od Slobe!

Kada se probudila Kija Kockar sela je za veliki sto u Beloj kući, gde je ubrzo došao i Slobodan Radanović koji je čekao red za tolaet. Kada ga je ugledala Kija je sačekala nekoliko trenutaka, gledala ga, a onda je ustala od stola i krenula ka glavnoj kapiji.

Pokucala je, ali joj nisu otvarali, a onda se obratila u kameru.

- Molim vas, pustite me, znam da me pratite. Važno je. Moram da organizujem nešto za sutra - rekla je Kija.

Sloba je došao do nje i pitao je šta joj treba od njih, na šta mu je ona odlučno rekla da hoće da završi ono o čemu su pričali jutros.

Pošto joj nisu otvorili kapiju Kija je otišla u Pab gde je ponovo lepo napisala govor za očevu sahranu, a onda je Dragici rekla:

- Volela bih da se ništa od ovoga nije desilo... Da mi bar tata nije umro, da mogu da se smejem i dostojanstveno da izguram do kraja. Ovo nisam ja, ja nisam klošar, ali ne mogu više. Ništa mi ne pomaže, ne mogu meni da pomognu pilule. Jedino je Slobodan mogao da mi pomogne, a sad samo mogu da pomognem sama sebi, što ću i da uradim! - vrlo odlučno rekla je Kristina.

Potom se zamislila, a onda je dodala nešto što se, sasvim je jasno, odnosi na Lunu.

- Da neko ko je manje vredan od mene meni nešto govori, da neko ko je manje vreda od mene meni nešto uzima... - rekla je Kija.

Inače, Kija je u razgovoru sa Zoricom Marković, pre odlaska u Pab, rekla kako je vreme da ona kaže neke stvari, ali tek onda kada Slobodan potpiše razvod.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.