NAPUSTIO SRBIJU: Lazukić otputovao u Atinu da bi izbegao medijsku hajku!

Suprug Nataše Bekvalac, koga ona krivično goni za porodično nasilje, nakon saslušanja u tužilaštvu napustio je Srbiju iako će protiv njega najverovatnije uskoro biti podignuta optužnica.

Pevačicin muž imao je nameru da se skloni iz Beograda na neko vreme, dok se ne stiša bura, pa je motorom otišao u Grčku.

- Njemu nije zabranjeno da napušta zemlju. Međutim, ukoliko se ne bude odazivao na pozive iz tužilaštva i suda, rizikuje da za njim bude raspisana poternica, pa čak i da mu bude određen pritvor. On nema nameru da se krije i vratiće se. Zna da ga čeka suđenje, kao i borba za starateljstvo nad ćerkom Katjom - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je Lazukić na telefonskoj vezi sa advokatima i roditeljima.

- Luka je u toku sa svim dešavanjima jer ga svi izveštavaju. Svima je podelio zadatke. Drugarica koordinira advokate i njegovu majku Borku Lazukić, koja je Lukin glavni savetnik za neuropsihijatrijsku i psihološku analizu pevačice - priča naš izvor.

S druge strane, Natašini advokati iz kancelarije Aleksić danas ili sutra treba da predaju Lukine lične stvari, koje bi trebalo da preuzme njegov drug.

- Nataša je još pre desetak dana izbacila Lukine stvari iz stana. Tada je angažovala transportno preduzeće koje je sve njegovo odnelo kod njegovih roditelja na Novi Beograd. Oni nisu želeli da prime ništa, pa su stvari vraćene kod Nataše. Ona nije imala kud pa će danas ili sutra njeni advokati sve što mu je ostalo dati njegovom prijatelju, koga je Luka zadužio da ih preuzme - završava naš izvor blizak Lazukiću.

Inače, nakon saslušanja Luka se vratio starom načinu života. On je nedavno kupio opremu za motor u vrednosti od pola miliona dinara.

Pozvali smo Luku za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke. Nataša Bekvalac i dalje odbija da javno komentariše skandal koji traje već dvadesetak dana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.