KIJA SKRHANA BOLOM: Sloba se na groblju ne odvaja od nje! (FOTO)

- Još uvek nisam svesna šta se dešava. Nikada mi niko blizak nije umro, ne znam ni kako treba da se ponašam. Mnogo mi znači što je Slobodan sa mnom, ipak smo mi i dalje muž i žena, a ovo su jako teški trenuci za mene. Hvala svima koji su došli - rekla je Kija tužnog izraza lica.

- Mislim da ocu nisam rekla da ga volim. Samo da mu to nisam rekla. Ima milion stvari koje bih volela da mu kažem, sve što mi se dešavalo, gde sam putovala, šta sam radila, ali to je sve nevažno. Ali jedina stvar koju bih volela da sam mu rekla da ga volim. Mislim da mu to nisam rekla.

Sloba je dodao da je njega, kao i Kristinu, ova tragedija jako pogodila, kao i da nije dovodio u pitanje da će biti uz nju u ovim momentima.

- Mislim da je to najnormalnija moguća stvar bez obzira u kakvim smo odnosima. Nisam ovde ništa iz nekakvog sažaljenja, ili iz tako čega, smatram da to tako treba, trenutak gde se zaboravljaju bilo kakve nesuglasice. Tek kada se neko ovako dogodi shvatiš šta je pravi problem u životu. Naravno da sam bez pogovora odlučio da budem tu. Da nije ona htela, ja bih svakako prisustvovao ovde - rekao je pevač.

Izvor: Blic.rs
Foto: Pink.rs/Screenshoot

Pogledajte još