SAHRANJEN MILOŠ KOCKAR: Kija održala govor za pokojnog oca, a kad su zasvirali tamburaši potpuno se slomila! (VIDEO)

Otac Kristine Kockar sahranjen je danas u Zrenjaninu, gde se okupio veliki broj njegovih prijatelja i članova proodice.

Sve oči bile su uprte u njegovu ćerku, koja je zajedno sa suprugom Slobodanom Radanovićem napustila "Zadrugu" kako bi bila na sahrani.

Ona je za tu priliku napisala i govor, koji je pred svima pročitala plačući kao kiša i jedva dolazeći do reči.

- Ja sam napisala nešto za mog tatu, nije filozofski ni o njegovom životu već nešto sto sam želela da kažem... Tata, ne mogu da kažem dragi, nisi bio uz mene za rođenadan i venčanje. Ovo poslednje je bio moj izbor... Bio si uz mene kada je bilo najteže kada mi je srce bilo slomljeno, kada mi se ceo svet srušio. Dao si mi podršku da nastavim dalje, prvi put sam osetila da imam tatu. Do tada je mama bila ta koja te je menjala, ja sam tvoja jedinica... Poslednji put kada smo pričali, pričali smo o svemu, zašto nisi bio tu... Ti znaš da sam ja jaka, ali koliko čovek može da izdrži... Znam da ti je krivo sto nisi bio tu.. Mislila sam da ti nikada neću osporiti, i nisam htela... kad sam ti to rekla videla sam da se kaješ... nikada ti ne bih oprosotila da te nisam tada videla, ali ja ti, tata, opraštam, nisu važni ni ti rođendani ni sve... Slobodan mi je rekao da je to možda trebalo tako da bude... možda si samo čekao da pričaš sa mnom - rekla je Kija i dodala:

- Toliko toga sam htela da ti kažem, mislila sam da ću imati vremena... Volela bih da si me sačekao. Da pričamo toliko toga. Volela sam... Bog sve vidi... Samo sam htela to da ti kažem, nadam se da si me čuo.

Posle toga tamburaši su zasvirali "A sad adio", pa su kovčeg zatrpali zemljom dok je Kija utehu potražila u zagrljaju svoje maćehe.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.