Održana svečana dodela priznanja Dama godine 2018.

Organizator događaja, Dejan Pantić, predsednik udruženja Dete u srcu, opravdao je priznanje najboljeg producenta i organizatora dešavanja kojim je nagrađen 2017. godine a sam događaj zadržao je epitet jednog od najglamuroznijih događaja posvećenih ženama.

Među nagrađenim damama našle su se pop zvezda Neda Ukraden, glumica i spisateljica Iva Štrljić, Slađana Pantović vlasnica modnog brenda P.S.fashion, Ljiljana Rebronja direktorka Turističkog sveta, Dr. Vesna Marinković Mičić direktorka Vitalis centra, Nina Stamenić menadžerka hotela Solaris resort, Sonja Aranđelović direktorka Lipo kozmetike, Ivana Stanojević vlasnica Akademije Purity, Maja Vrekić Stojanac direktorka Honey slim, Marija Butorović direktorka kompanije Leveris, kreatorka Nataša Župac, Ana Mirosavljević direktorka TOK, Dušica Tričković preduzetnica iz Niša, Livia Biro vlasnica Vile Ancora, Vesna Bondžić iz udruženja Milica.

Događaj je od ove godine poprimio međunarodni karakter pa je organizator tako ugostio izuzetno uspešne i cenjene dame koje su pored EX YU prostora došle iz Rumunije, Mađarske, Slovačke i Bugarske, tako da su ovim laskavim priznanjem nagradjene i Adisa Tufo iz Sarajeva, Berbarda Cecelja iz Hrvatske, Aneta Savova iz Bugarske, Ana Vuković,Sanja Lekić i Biljana Arapović iz Crne Gore, Penka Mukaetova iz Makedonije, Laura Ciuhu iz Rumunije, Erika Kostanjšek iz Slovenije.

Povodom malog jubileja, ustanovljene su specijalne nagrade koje su dodeljene -
Zorici Brunclik i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu za najskladniji bračni par iz javnog života. Priznanje za džentlmene godine primili su pop pevač Boris Novković i Nebojša Pantelić predsednik Internacionalne policijske asocijacije region Beograd.

Događaj su svojim prisustvom uveličali Suzana Mančić, Bojan Marović, Dušan Ivković, Aleksandar Stanimirović (Amadeus bend), kniževnica Simonida Milojković, Vanja Bulić, Lena Kovačević, sestre Gobović, Boban Kopunović, Miloš Ilić (Projekat band), Biljana Bixy Obradović, Nenad Škundrić.

Svoj novi singl pod nazivom Počnimo ljubav iz početka promovisala je popularna pop pevačica Jellena koja je svojim nastupom napravila izuzetnu atmosferu. U okviru programa prisutni su imali priliku i da uživaju u modnoj reviji kreatorke Nataše Župac koja je predstavila svoju novu kolekciju.

O popularnosti događaja koji se održao u Restoranu Stadion event centra kao generalnog sponzora, govori činjenica da je isti ispratio do sada najveći broj medijskih kuća a kao zahvalnost za profesionalnost u radu i dugogodišnju saradnju, organizator je sa kompanijom Leveris novinarima podelio prigodne poklone.

Po završetku ceremonije, zvanicama je tradicionalno upriličena večera u vidu švedskog stola koji su svojim proizvodima obogatili Slatko srce iz Aranđelovca, Vinarija Grabak iz Vrnjačke banje, destilerija Hubert 1924, Kiki iz Niša, Burger plus, St.Johns voda, Krcino zlato.

Foto: Promo

Pogledajte još