LUNA OČAJNA ZBOG SLOBINOG PONAŠANJA: Ako će tako da reaguje ako stvarno raskidam, onda treba da raskinem sa njim! (VIDEO)

Luna Đogani je došla na ideju da bi kao tajni zadatak za muzičku želju koju je zatražila od Drveta mudrosti mogla da odglumi raskid sa Slobom Radanovićem. Ona je prišla pevaču i saopštila mu vrlo uverljivo da želi da okonča vezu sa njim, a on je ostao nem zbog njenih reči.

Naime, zbog šoka koji je doživeo Radanović je samo kratko izustio da ona razmisli o svojoj odluci i da se skloni od njega dok se malo prisabere. Blogerku je pomalo iznerviralo njegovo ponašanje, što je previše mirno odreagova na to što je želela sa njim da raskine, pa se požalila Drvcetu.

- Ja mislim da jeste, ali njegova reakcija me je stvarno razočarala, ako će tako da reaguje ako stvarno raskidam sa njim, onda treba da raskinem sa njim - rekla je Đoganijeva.

Nakon ovog razgovora, ona je ponovo otišla do Slobe i nastavila sa istom pričom, što je njega počelo da nervira, ali opet se nije previše uzrujao.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još