Sana Garić, Cubies i ZMaJ nova pojačanja INmusic festivala #13!

Beogradska muzičarka Sana Garić prošle je godine objavila debitantski album "Svet za nas" koji je ocenjen kao jedan od najuspješnijih albuma na regionalnoj sceni. Album obuhvata širok spektar muzičkih stilova, a obogaćen je elektronskim uticajima i autentičnim vokalom ove sjajne pevačice. Sana će na INmusicu nastupiti s bendom kojeg čine Feđa Tom Franklin (bubanj), Pavle Popov (klavijature i gitara) i Miki Ristić (bas).

Cubies su mladi elektro pop-rock duo iz Zagreba, brat i sestra JJ & Zima. Predstavili su se nedavno singlom "Ti je ne voliš", a nastavljaju sa sledećom pesmom "Kada bi svi". Nastupaju kao duo - uživo u isto vreme sviraju, pevaju i miksaju svoje pesme.

ZMaJ je instrumentalni electronica/rock sastav iz Virovitice. Početkom 2017. godine bend je održao ‘Izložbu zvuka’ u Gradskom muzeju Virovitica, a deo izložbe bilo je i istraživanje elektronske klupske muzike, što je radikalno promenilo zvuk benda. Kao rezultat toga nastale su minijature koje se protežu kroz različite elektronske žanrove proširujući ideju rock trija na jedinstven način.

Foto: Promo

Pogledajte još