Rival Bones, Moskau, Killed A Fox i Rens Argoa pojačavaju lineup INmusica #13!

Rival Bones su rock duo osnovan 2014. u Velikoj Britaniji, a članovi benda James Whitehouse i Chris Thomason su istakli kako stvaraju muziku pod uticajem bendova Audioslave, QOTSA i Rage Against The Machine. Debitantski singl "You Know Who You Are" objavili su 2015., nakon čega su ih primetili radio urednici cenjenih muzičkih emisija, uključujući i BBC Introducing. Dosad su objavili tek jedan EP, a već su postali zapaženi bend na internacionalnoj sceni. Nastupom na INmusic festivalu prvi put će se predstaviti hrvatskoj publici!

INmusic se trudi da promoviše lokalnu hrvatsku i širu regionalnu scenu te je u tu svhu spremio nikad jači lineup lokalnih autora. Među njima je i Moskau koji je nastao u Koprivnici kao noise bend, a njihov zvuk se s vremenom menjao te su danas došli do mračnog rock zvuka. Prošle godine objavili su sjajni dvostruki album "Violence & Sorrow" koji su pohvalili i publika i struka, a njihovi koncerti su na glasu kao šou koji se nikako ne sme propustiti!

Killed A Fox je zagrebačka rock četvorka nastala 2006., a njihov zvuk je mešavina različitih rock žanrova. Postavu benda čine Krešimir Sho Kokić na gitari, Ivan Mioč na basu, Pavle Gulić na bubnjevima te pevač Chris Ian. Iza sebe imaju dva albuma, a treći album bi trebao uskoro ugledati svetlost dana. Ovaj sjajan bend vraća se na INmusic festival u najboljoj formi dosad!

Rens Argoa je bend bez fiksne muzičke orijentacije, nastao iz ljubavi prema ritmičnim rifovima i melodijama. Jednako tako neobavezno doživljava i uloge trojice članova u grupi pa se kroz izmene zaduženosti za instrumente i brojne gostujuće članove na poslednjem od dosadašnja tri albuma nastoji rastegnuti i narasti u smerovima poput jazza, orkestralne muzike, prog-rocka i sveg na što su im srca putem nabasala.

Foto: Promo

Pogledajte još