MILJANA DOBILA TELEFONSKI POZIV, MAJKA JE POŠTENO "IZRIBALA": Ceo dan pokazuješ zadnjicu, psuješ kao Lepi Mića! (VIDEO)

Miljana Kulić dobila je priliku da razgovara sa svojom majkom Marijom. Gospođa Kulić je svoju ćerku pošteno "izribala" i preko telefona joj objasnila šta joj sve zamera.

- Neću da te vidim u tesnim haljinama i šortsevima koji ti se uvuku u zadnjicu. Je l' tebi jasno to? Je l' to priliči jednoj trudnoj ženi? Pogledaj se u ogledalo na šta ličiš, napred i pozadi... Do kraja rijalitija nikom ništa ne traži i nikom ništa ne daj. Pola hrane razdeliš, pola ti ukradu... Alkohol da nisi liznula... Vodi računa o zdravlju i ponašaj se normalno - poručila je Marija Kulić ćerki.

- Mama, je l' ste dobro?- pitala je Miljana.

- Mnogo smo dobro. Divota, gledamo te po ceo dan. Golo dupe tamo, ovamo... Milina koliko smo dobro... Donese ti produkcija hranu, ti Dragici daješ da jede. 30 kila treba da oslabi i ti njoj daješ. Nikom ništa! Duša me boli za tebe! Jesi čula, Miljana? Plačem - rekla je Marija Kulić.

- Nemoj, molim te, da plačeš. Za 20 dana je gotovo. Šorts obučem zato što mi je mnogo vruće, a nemam kupaći. Samo zbog toga - pravdala se Miljana.

- Miljana, tuširaj se više puta. Ne ulazi u taj štrokavi bazen. Svako ulazi unutra. Pi*aju unutra, rade svašta u tom bazenu - pričala je Marija Kulić svojoj ćerki.

- Da li si zadovoljna mojom aktivnošću i da li mi zameraš to što si mi rekla? - htela je da zna Miljana.

- Da, zameram ti, šta će tebi Marko Miljković? Je l' tebi nije neprijatno da se svlačiš pred muškarcem? Šta imaš s njim da pričaš? Kakvu temu imaš s njim? Da te više nikada nisam videla pored njega. Gledaj svoja posla - savetovala je Marija Miljanu.

- I Kija ti otima hranu. Da si joj vratila 1.500 dinara odmah, a sa Macom da te nisam videla više! Svu hranu ti je pojela, sada ne može da pozajmi, treba joj za nokte... - navela je Marija.

- Sve sam videla, mama. U pravu si - rekla je Miljana.

- Kiji da vratiš odmah, nije ni trebalo da uzimaš od nje. I nju treba da bude sramota. Otvara frižider, uzima tvoju hranu. Niko nema obzira prema tebi, a ti ćeš svakog tu da žališ. Marš u pi*ku materinu svi! Samo sebe gledaj, jesi me čula? - insistirala je Miljanina mama.

- Čula sam te - rekla je Miljana.

- Nemoj da si nekom dala 100 dinara. Mikija možeš da poslužiš, ostalo, nikom ništa.... Više ružne reči da nisam čula da izgovaraš! Šta je, aman, s tobom? Da li si od Miće poprimila toliko psovanja. Počela si toliko vulgarno da se izražavaš da se zgražavam od tebe kada te čujem. Šta je s tobom? Je l' ti znaš da si na televiziji, da te ceo svet sluša? - kritikovala je Marija Miljanu.

- Nije normalno - rekla je MIljana

- Pevaj, zezaj se... Još malo, i bićemo zajedno. Ne brini. Jedva čekam da izađeš, da ti ja kuvam i spremam. Budi mi dobro - zaključila je Marija Kulić.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još