IZJAVA LUKINE SESTRE IDE NATAŠI U PRILOG: On vređa koga stigne i neverovatan je lažov!

Ona je nastavila na svom Fejsbuk profilu da iznosi detalje iz njihove zajedničke prošlosti. Njen najnoviji status sigurno će ići u prilog pevačici Nataši Bekvalac. Nakon što je dadilja pred tužiocem pričala da ju je Luka vređao zbog akcenta, ovakvo njegovo ponašanje sada je potvdila i njegova sestra Ana.

- Verujem da je vređao Natašu, verujem da je vređao dadilju! Naročito verujem u priču za akcenat, ne bi mu bilo prvi put! Vređa koga stigne! Vređao je i mene, pred svojom drugaricom Aleksandrom iz Atine, na grčkom, ne znajući da ja govorim i grčki, i sve sam mu zapamtila! Vređao je i neke moje drugarice! Ja sam se ubijala učeći strane jezike, jer što sam ih više naučila, to su mi više novca doneli, ali se, za razliku od nekih, nisam hvalila time. Ali, umela sam da se ispalim u inostranstvu, da me znanje odredjenog jezika 'ponese' i da progovorim i pred kim ne treba. Luka je naučio toliko stranih jezika, da je mogao opušteno da zaradjuje od toga, a ne da glumi ono što nije i da laže ljude oko sebe. Bio je dobar košarkaš, dobar poliglota i neverovatan lažov. O ostalom neću, ako sa mnom ne uđe u sukob interesa! Bilo on ili njegovi roditelji. Isto ne dozvoljavam ni mojim ljudima u čijim su fiokama. Fioke su do daljnjeg zatvorene... Tuga... - napisala je Ana.

Foto: Facebook/angiekalinic-PrintScreen

Ona se u još jednom statusu bavila svojim bratom, naravno vrlo oštro, kao i do sada. U toj objavi dotakla se njegovog obrazovanja i elokvencije.

- "Dragi roditelji", ako ste čisti kao suza (a ima nas mnogo koji znamo i imamo dokaze da niste ), zašto je vas sramota da odete do prodavnice??? Meni je žao tog nekog Lukinog druga koji ga je primio "na konak", jadan će morati da sluša bajke i basne. Da Luka ima jednog pravog, iskrenog prijatelja, taj bi mu rekao da zasuče rukave sa skoro 37 godina, jer sve mu je na lizing, a mora da plaća alimentacije!!! Pa, bilo je previše i sramota da osobu sa toliko godina izdržavaju roditelji, dok on laže ljude da je biznismen i neki stručnjak. Uostalom, elokvenciju i obrazovanje je odao u lajvovima! Pametnom dovoljno - smatra Kalinićeva.

Foto: Facebook/angiekalinic-PrintScreen

Izvor: Pulsonline.rs

Foto: Instagram/bekvalceva; Facebook/angiekalinic-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.