BUDUĆA MLADA PROLAZI KROZ PORODIČNU DRAMU: Aleksandra Prijović razmišlja o otkazivanju venčanja

Iako je 21. jun rezervisan za najsrećniji dan u životu pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića kada će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav, buduća mlada već danima je u suzama.

Kako saznaje “Scena”, pevačica već nekoliko meseci prolazi kroz porodičnu dramu, jer njen deda Bora Mihajlović neće moći da prisustvuje svadbenom veselju zbog zdravstvenih problema.
Njemu je dijagnostikovana demencija zbog čega su pevačica i njena mama Borka morale da ga smeste u dom za stara lica u blizini Belog Manastira, gde stručno osoblje brine o njemu.

Međutim, kako saznajemo, njemu se u poslednje vreme stanje pogoršalo i on ne može da prepozna nikoga iz svoje okoline, čak ni Aleksandru koju obožava. Lekari su im rekli da ima demenciju i da je pitanje kada i na koji način će se oporaviti.

- Bora je star čovek i u tim godinama ništa nije lako, a zbog teškog života sve se to odrazilo na njegovo zdravstveno stanje. Sve je doprinelo da dobije demenciju, te tako uopšte ne prepoznaje Aleksandru, ali ni ljude sa kojima je do pre nekoliko meseci pio kafu i ćaskao. Aleksandra zajedno sa majkom Borkom odlazi tamo ali joj sve to teško pada. Brinu o njemu i nikada mu ništa nije falilo, baš naprotiv, sve ima što poželi. Njih dve su konstantno na vezi sa medicinskim osoblje i lekarima, a sve troškove snosi unuka. Svaki slobodan trenutak koristi kako bi otišla u dom da ga poseti, ali nije srećna što stalno nailazi na istu scenu. Bora ne zna ko mu dolazi i sa kim razgovara, što njegovu unuku dodatno boli jer je odrasla sa njim. Uvek je bio tu za nju, šta god da joj treba, čuvao ju je od malih nogu, išao na njene prve nastupe, učio zajedno sa njom, a njoj su sada vezane ruke da mu pomogne. Lekari daju sve od sebe da njemu bude dobro - objašnjava rođak blizak pevačici i dodaje da pored priprema oko svadbenog veselja i nastupa, Aleksandri najteže pada to što “lepi Bora”, kako su ga mnogi zovu u ovom gradiću u Hrvatskoj, neće moći da vidi unuku u venčanici.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Slični članci
1 komentar
  1. knock says

    Ako je dijagnoza DEMENCIJA, neće se oporaviti vise nikada, situacija iz dana u dan samo mo’že biti sve teža i teža, to b i trebalo biti jasno i novinaru koji ima dilemu oko oporavka

Ostavite komentar

Your email address will not be published.