ZAVETOVALI SE NA VEČNU LJUBAV: Svi detalji tajnog venčanja Jelene Perčin i Momčila Otaševića

- Samo za svadbeni meni i muziku mladoženja je iskeširao oko pet hiljada evra, plus nekoliko hiljada evra za goste iz Hrvatske kojima je plaćen smeštaj u Boki. Za ovu priliku stigla je i Momčilova sestra iz Italije, koja tamo već godinama živi. Svi se raduju što će Momo postati tata - kaže izvor.

Glumac Momčilo Otašević i njegova devet godina starija izabranica i koleginica Jelena Perčin, zavetovali su se na večnu ljubav pred pedeset najbližih članova porodice i prijatelja. Svadbeno veselje organizovano je u jednoj konobi u Boki Kotorskoj, odmah po završetku snimanja serije "Čista ljubav", koje je trajalo mesecima u Hrvatskoj.

- Momčilo i Jelena su zajedno više od dve godine. Zavoleli su se na snimanju serije "Zora Dubrovačka". Kada su saznali da će postati roditelji, odlučili su da odmah zakažu venčanje. Momčilo je došao nekoliko nedelja pre svadbe kako bi sve organizovao. On je izabrao jednu konobu u Perastu jer mu se svidelo jer ima na meniju ono što obe porodice vole, a to su morski plodovi. Na svadbi je bilo oko 50 ljudi. Nisu želeli da bude prevelika svadba. Samo nekoliko ljudi sa njegove strane i nekoliko sa Jelenine - izjavio je izvor blizak paru.

Kako takođe navodi, mlada je sve kupila lepim manirima i nikome ne smeta što je starija od glumca, jer se vidi da se iskreno vole.

Za ovu priliku, lepa Jelena nije ponela venčanicu.

- Jelena nije želela da za ovu priliku nosi venčanicu, pa je odabrala svečanu haljinu, a dva puta ju je menjala. I na to je potrošila skoro hiljadu evra - ističe izvor.

Inače, Jeleni će ovo biti drugo dete s obzirom na to da sa hrvatskim ugostitetljem Kristijanom Babićem ima ćerku Lotu.

- Intimna ceremonija upriličena je u Kotoru i sve je prošlo kako sam planirao. Pripremio sam nekoliko iznenađenja supruzi. Između ostalog, upriličio sam da joj na klaviru sviraju njene omiljene pesme, dok su na sceni bile posute latice ruža. Onda smo otišli na piće u lokal gde smo se upoznali i proveli najlepše trenutke, a onda smo se jedrenjakom uputili na drugu lokaciju. Moj otac nas je iznenadio vatrometom - otkrio je Momčilo Otašević, kojem uloga supruga a uskoro i oca i više nego godi.

Kako je Jelena u drugom stanju, zasad još ne razmišljaju o medenom mesecu. Oboje vole Dubrovnik, Konavle, Bokokotorski zaliv, međutim kako je Jelena u Konavlima sredila kuću koju je nasledila od bake, najverovatnije će to biti prva destinacija koju će ovih dana posetiti.

- Tamo će sigurno provesti nekoliko dana. Jeleni prija more, a sa njima će biti i njena ćerka Lota koja voli da tamo provodi vreme. Posle tog odlaze u Zagreb gde će živeti - dodao je izvor.

Izvor: Glossy
Foto: Katarina Bete/Facebook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.