DA LI ĆE LJUBAV POBEDITI? Kijina majka otkrila kako bi reagovala da se njena ćerka pomiri sa Slobom

Pogotovo, kako kaže, ovome u prilog ide i činjenica da je zet izabrao njenu ćerku za partnerku u duetu "Lažov notorni" kojim će se predstaviti na "Zadrugoviziji 3", zbog čega je Luna Đogani pobesnela i zvanično raskinula osmomesečnu vezu sa Slobom.

Zeljkovićeva takođe ističe da joj se ne sviđa to što Radanović nije jasno stavio do znanja svojoj devojci da je više ne želi pored sebe, nego je i dalje zavlači.

- Primećujem da Slobodan trenutno sedi na dve stolice. Dvoumi se između njih dve sve vreme i mislim da je u velikom problemu. Luni treba jasno da stavi do znanja da više ne želi da bude u vezi sa njom i da je ne zavlači. Sa druge strane, vidi se da se postepeno zbližava sa Kristinom. To je negde i normalno jer su njih dvoje ipak u braku. On je švrljao malo okolo i izgleda da polako shvata da je voli - rekla je Nadica za Srpski telegraf, a potom dodala:

- Ja svom detetu želim svu sreću sveta i želim da je uvek vidim nasmejanu. Kristina je Slobi puno pomogla kada je započinjao pevačku karijeru. Tada su se mnogo voleli i moguće je da se to opet vrati, samo bi on u svojoj glavi trebalo da raščisti šta hoće, a šta neće - zaključila je Kijina majka.

Izvor: Srpski telegraf
Foto: Facebook

Pogledajte još