Za nedelju, 9. maj 2010.

BEOGRAD, 9. maja 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja bave se raznim ekonomskim temama, obeležavanjem Dana pobede nad fašizmom i napadom na bivšeg generala vojske RS Radoslava Krstića u britanskom zatvoru.

BLIC - "Srpski policajci sami šiju uniforme", piše list o navodima pripadnika policije. Povodom uspeha košarkaša Partizana u Evroligi, trener kluba Duško Vujošević kaže: "Pokazali smo da novac ne može sve".

VEČERNJE NOVOSTI - Povodom napada na generala Krstića list piše "Žiletom po vratu". "Plata na infuziji", o prihodima koji ulaze u kasu prosečnog domaćinstva u Srbiji. U intervjuu za list ministarka finansija Diana Dragutinović govori o novom zaduživanju, merama štednje, povećanju javnog duga i porezima na imovinu.

POLITIKA - Generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko u intervjuu za list kaže: "Telekom se prodaje za dobru cenu, a ne po svaku cenu". "Zašto vas Evropa treba danas", tekst predsednika Saveta EU Hermana van Rompeja povodom 60. godine od Šumanove deklaracija.

tmo/dar

Pogledajte još