NEĆE DA ČUJE ZA OCA: Ćerka Goce Tržan želi da promeni prezime Marinković!

Međutim, to pravo imaće tek kada napuni 14 godina. Ona je razočarana u svog tatu jer poslednje dve godine od njega ne dobija pažnju, te je shvatila da je on samo zove kada mu nešto treba.

Takođe, njoj smeta i njegovo ponašanje u rijalitiju "Parovi". Bez obzira na to što Goca nije u dobrim odnosima s Ivanom, ona nikada u ćerkinom prisustvu nije govorila protiv njega, niti joj je uskratila susrete s njim. Imala je potpunu slobodnu da ga viđa i čuje kad god to poželi.

- Gocina ćerka je velika i mudra devojčica, pa je sama shvatila mnoge stvari. Pre nego što je Ivan ušao u „Parove“, nisu se videli godinu dana. Nakon smrti majke, Marinković je pao u veliku krizu, zbog čega je izbegavao susret sa svima, pa i s ćerkom. Tada je imao problem i s alkoholom, zbog čega se lečio. Posle poziva za učešće u rijalitiju, on je pozvao ćerku da dođe kod njega, a njihov susret ovekovečio je fotografijom koju je postavio na Fejsbuk. Tada su se pojavili komentari da je dete samo iskoristio zbog marketinga da bi pokazao da je brižan i pažljiv otac - kaže naš izvor.

Kap koja je prelila čašu bio je poziv produkcije televizije Hepi, kada su preko pevačice zamolili devojčicu da ocu snimi video-poruku povodom njegovog rođendana. Ona je to odbila, s obrazloženjem da je on više ne zanima.

- Kasnije ju je isto pitala i tetka, Ivanova rođena sestra, ali ona je i nju odbila. Malena čak i ne gleda rijaliti u kom učestvuje njen tata jer ju je sramota zbog njegovog ponašanja. Verovatno je i vršnjaci u školi ispituju u vezi sa njim i skandalom sa Miljanom Kulić, koja nosi njegovo dete, ali ona mudro ćuti. Za nju postoji samo Raša, koji se prema njoj postavlja kao da joj je biološki otac - kaže naš izvor.

Pozvali smo Gocu za komentar, ali se ona nije javljala na telefon. Pevačica je ranije izjavila da neće za medije komentarisati bivšeg supruga.

Izvor: Kurir.rs/M. Dejanović
Foto: Instagram/gocatrzan

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.