ONI SU POBEDNICI PUBLIKE: Luna i Bane u potpunosti "skinuli" Ivanu Selakov i Acu Lukasa, a Radin savet Đoganijeva će pamtiti celog života! (VIDEO)

Đoganijeva je blistala u seksi crvenoj haljini, a na kraju nastupa Rada Manojlović joj je udelila kompliment, ali ju je nešto posavetovala.

- Obradovala sam se što te vidim na bini, Luna, čula sam da ti je bilo loše. Drago mi je što si uspela da izneseš nastup i htela bih da ti kažem da nikada ne treba da promeniš svoj osmeh na licu kojim zračiš, jer ti si najharizmatičnija devojka u Zadruzi. Lepo se slikaš i moj ti je savet da se samo smeješ zato što si rođena za nešto veliko, pričam ti najiskrenije. Krivo mi je što se kidaš i zamerila bih publici što se kidaš, jer nije u redu da dočekate tako devojku od 22.godine. Ona je neko ko je po mom mišljenju...Anabela mi nije pretila, nije me srela, to moram da kažem, ja se izvinjavam. Ja samo imam mišljenje koje je objektivno, neke stvari su se promenile otkad je sve počelo i stekla sam utisak da je ovde najogoljenija, najranjivija i najiskrenija i zaslužuješ podršku - rekla je Rada Manojlović Luni.

Pogledajte nastup:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.