RADA ISPROZIVALA SVE KOJI KRITIKUJU LUNU ĐOGANI: To što ste navikli da u čoporu napadate ranjenu jedinku nije moj problem!

Rada Manojlović je na sinoćnoj "Zadrugoviziji" kao član žirija svim srcem podržala Lunu Đogani, i to ne samo njen nastup i pevanje, nego i celokupno učešće u rijalitiju.

To pevačici "nisu oprostili" svi oni koji smatraju da je njena veza sa oženjenim Slobom Radanovićem neprimerena, a takođe se sećaju i ranijeg Radinog komentarisanja njihove veze u negativnom kontekstu u emisiji Ognjena Amidžića.

Tim povodom Rada se zvanično oglasila na svom Instagram profilu.

- I ne znam otkud vam ta zelja za stalnim podelama? I ako si uputio lepu reč nekome, znači da si protiv onog drugog? Ljudi, ja nisam ni za koga, i ni protiv koga, opustite se, ja ne znam za te vaše podele, vama prepuštam da se krvite ako vam je toliko lepo u tom osećaju - naglasila je pevačica, a zatim dodala:

- Čovek ne sme ništa da kaže, imajte vi svoje mišljenje, niko vam ne brani, a mene ostavite na miru da mislim i osećam kako želim. Moj savet vam je, ako možete nekome da pomognete, uputite mu lepu reč, ništa ne košta. Ako ne možete, onda ne odmažite. Postoji neko ko će o svemu da sudi, to nije vaš posao.

Foto: Instagram/radamanojlovic-PrintScreen

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/radamanojlovic-PrintScreen

Pogledajte još