KIJA KONAČNO PRELOMILA: Urgiraću da se ubrza razvod! (VIDEO)

Foto: Facebook

Iako mnogima nije bilo jasno šta se tačno dogodilo, Kija je vidno ostala u šoku zbog poteza koji ju je definitivno razočarao.

Kako je meni bilo kad sam ja došla ovde svi su govorili da je Sloba dobrica, a da sam ja loša? Hoću da objasnim samo da je on mutav, uopšte nije dobrica! Vreme je pokazalo! – tvrdila je Kija.

Sloba je pre napuštanja studija imao intervju zajedno sa njom, a Kija je do detalja ispričala šta je njen suprug izjavio.

Krivo mi je… Mislim, OK. Profesionalno kažeš da ti je bilo super. Bio je jako ironičan, kad su ga pitali da li očekuje pobedu, on je odgovorio: “Pitajte bolje nju”. Ja sam bila u fazonu da smo mi pobednički tim, znači, možemo samo zajedno. Pokušavam da ga izvučem, a on sav ironičan. Brate, čak i da jeste zbog mene, ne znam… Nebitno, treba da ti bude drago. Ne znam da li ima takav kompleks od mene da tako pljuje – bila je razočarana Kija.

Ja ne mogu da verujem da tako upoznaš osobu koju ne možeš da prepoznaš – rekla je Sanja.

Nakon njegovog ispada u kojem je pred svima pokazao nepoštovanje, ona je ukućankama priznala da je Slobi najteže palo što publika nije bila oduševljena Luninim pojavljivanjem na sceni, a onda je naterao nju da izađe prva kako bi proverio da li će i sa njom biti ista situacija.

Meni niko nije verovao kakav je on, evo, vreme je pokazalo. Svi koji su bili na njegovoj strani meni su prilazili i govorili mi da sam bila u pravu. Ja sam njemu u kombiju rekla da kad se vratimo može slobodno da vrati krevete, ja ću da urgiram da se ubrza razvod. On se meni tu inati i onda smo se utišali, pa smo se opet posvađali. I onda je rekao da ja izađem prva da vidimo reakciju publike. Hteo je da vidi da li će i meni reći: “Uaaaa”. Mislio je da će to reći isto kao što su i Luni. Kad smo završili ja mu se izvinjavam što sam pogrešila tekst, a ja kao malo dete. Imala sam tremu, pokušavala sam da mu to objasnim i evo, rekao mi je: “Mrš”. Krivo mi je, znam kako je…

Izvor: Pink.rs
Foto: Facebook

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.