GOCU KRIVI ZA LENINU ODLUKU DA PROMENI PREZIME: Marinković teško podneo vest da ga se ćerka odriče!

Učesnik rijalitija Parovi Ivan Marinković, je jako teško podneo informaciju da ga se ćerka Lena koju ima sa pevačicom Gocom Tržan navodno odrekla.

Međutim, on kaže da ne želi da veruje u ovu vest.

- Imajući u vidu da znam svoje dete, ne želim da verujem u tu vest. Jeste me mnogo potresla i od momenta kada sam je čuo, samo o tome razmišljam, ali ne želim da verujem u sve to, jer ne vidim ni najmanji razlog za tako nešto - kaže Ivan.

- Znajući svoju bivšu ženu, ostavljam mogućnost da je uticala na Lenino mišljenje. Godinama postepeno i tendeciozno zauzima stav kojim želi da odvoji Lenu od mene, a sve zbog toga, što sam pričao na samom početku rijalitija, a tiče se upravo njenog odnosa sa mužem, ko se seti i razmisli shvatiće - dodaje Marinković.

S obzirom na to da je trenutno u rijalitiju, kaže da će se za svoje dete boriti čim mu omoguće odlazak u adekvatnu ustanovu.

- Kada odem u ustanovu kojoj mogu da se obratim i saznam u čemu se radi, videću šta i kako dalje - kaže Ivan i dodaje da samo želi da ode u nadležnu službu koja može da mi pomogne oko svega što se dešava.

Ivan je otkrio da je bio u socijalnom radu i da su ga posavetovali šta bi mogao da uradi po tom pitanju:

- Ne može da promeni prezime do osamnaeste godine, bez odobrenja oba roditelja, osim ako jedan roditelj ne da saglasnost, u ovom slučaju to sam ja, koji ne bih dao saglasnost. E tada bi ona morala da podnese tužbu i da da dobre argumentne zbog čega to želi da uradi. Planiram da vidim Lenu u petak, a Gocu ću pozvati sutra - izjavio je Marinković.

Izvor: Telegraf.rs/Svet.rs/Kurir.rs
Foto: Hello/Arhiva

Pogledajte još