NE ŽELI VIŠE DA IM SMETA! Luna zaključila da je Sloba ne voli i vrisnula: Ti ne treba da se razvedeš! (VIDEO)

Iako su Luna Đogani i Sloba Radanović rešili da se ponovo zbliže i uspostave blizak odnos, blogerka je tokom veridbe Nadežde Biljić i Mikija Đuričića prebacila svom dečku sve što joj smeta.

Naime, ona ne može da podnese što Sloba i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar previše zbližili tokom "Zadrugovizije 3" i što su tokom današnjeg dana pored bazena pričali o nezaboravnim detaljima iz njihovog braka.

- Što se ponašaš tako prema meni? Sinoć si ispljuvao tu ženu, nervni slom doživeo i sad kao:"Opet su pustili tu pesmu". Kako te nije blam? - vikala je Luna na Slobu.

- Ja sam došao iz prodavnice, bila si druga osoba - branio se Radanović.

- Boli te ku*ac za mene. Ti pokušavaš da te ne boli, ali te boli ku*ac za mene. Ti ne treba da se razvodiš. Ti treba da budeš sa ovakvom ženom. Ti nemaš zbog čega da se razvedeš - poručila mu je blogerka, a onda nastavila:

- Ti ne možeš da sakriješ koliko te boli ku*ac. Niti me voliš, niti bilo šta. Samo sebe ubeđuješ u suprotno. niti bilo šta. Meni ne trebaju tvoje reči, i opet si sa njom super i pesma, ti si sa njom super - prebacila mu je ona.

Čini se da blogerka ne može da podnese preveliku bliskost još uvek zakonitih supružnika i da se plaši da će izgubiti čoveka kojeg je zavolela u "Zadruzi".

Njihova rasprava se nastavila u Rajskom vrtu, blogerka je isticala da ne može da prepozna svog dečka i da je ubeđena da su njegova osećanja nestala. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.