VELJKO KUZMANČEVIĆ PRIZNAJE: Vericu najviše volim da vidim golu!

Veljko Kuzmančević, kompozitor Narodnog pozorišta u Beogradu, poznatiji kao suprug modne kreatorke Verice Rakočević, tvrdi da svoju suprugu najviše voli da vidi bez odeće jer, najlepša mu je kada je naga.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su imali komentar i na porodično nasilje koje je pretrpela pevačica Nataša Bekvalac.

- Mogu slobodno da kažem da kažem da određeni način života donosi i određene rizike - rekao je kratko Kuzmančević, dok je Verica istakla da nijedna žena na svetu ne treba da trpi nasilje. - Imam sreću da živim sa dobrim muškarcem i neprijatno mi je da komentarišem to što se dogodilo Nataši. Svakako sam protiv svake vrste nasilja i smatram da u takvom odnosu ne treba živeti. Nema tu opravdanja, jer ko udari jednom, udariće opet - kaže Verica.

- Nikada Verici ne sugerišem šta treba da obuče, jer najviše volim kada nema ništa na sebi. Ona je zaista meni najlepša kada je gola - kaže sa ponosom Veljko, dok Verica uverava da Kuzmančevića ne zanimaju previše njeni modni saveti, koje mu svakodnevno daje, ali da je to ipak ne pogađa jer se on prema njoj ophodi kao prema princezi.

- Moj suprug ima svoj stil oblačenja i ako se njemu neka majica sviđa, a meni ne, on će je svakako nositi. Veoma je tvrdoglav kada je oblačenje u pitanju i ja se zaista ne pitam mnogo. Ipak, što se svakodnevnog života tiče, on je divan i mnogo mi pomaže po kući. Usisava, kuva i redovno sređuje baštu u našoj kući na Avali. Veljko mi, bez preterivanja, ne dozvoljava da podignem ništa teže od čaše - kaže Verica i otkriva njihove jutarnje rituale:

- Ujutru me uvek probudi sokom i kafom, koje mi posluži u krevetu. Uživam pored njega i mogu slobodno da kažem da sam najsrećnija žena sa njim. Svim damama od srca želim da nađu takvog supruga - kaže Verica i priznaje da je pored svog 35 godina mlađeg partnera na pragu osme decenije života zavolela motocikle.

- Imam puno poverenje u Veljka kada je reč o vožnji motociklom. Uopšte se ne plašim da sa njim putujem i na duže relacije dvotočkašem i najviše uživamo u tim trenucima. Pobogu, ne bi mi ni bio suprug da nemam poverenja u njega - kaže kreatorka i tužnim glasom otkriva zbog čega joj se suprug ipak neće pridružiti na poslovnom putu na koji treba uskoro da krene.

- Krajem ovog meseca idem u Njujork da bih pripremila kampanju za septembarsku reviju. Ono što mi ne prija jeste što ću tamo putovati sama, jer moj suprug ne voli Veliku jabuku. On će najverovatnije otići na neko krstarenje. Inače, prošle godine je išao u Italiju i prešao je motociklom oko 5.000 kilometara, što je zaista neverovatno - otkrila je kreatorka.

Izvor: Alo.rs
Foto: veljkokuzmancevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.