VELIKI USPEH ZA BALKANIKU: Sanja Ilić optimističan pred finale “Evrosonga”

Naime, kako Sanja otkriva, plasmanom u finale naši predstavnici su ispunili svoj cilj.

Nisam verovao da imamo ovoliko prijatelja! Ne mogu da izbrojim koliko nam se ljudi javilo nakon što smo prošli u finale. Presrećan sam pre svega zbog toga, a što se tiče našeg učešća na ovom takmičenju, mi smo svoj cilj ostvarili plasmanom u finale, i to na najuspešniji način. Spremni smo da se opušteno prošetamo kroz finale, pa šta bude – kaže frontmen grupe i otkriva da mu konačni plasman nije važan.

Nije nam bitno da li ćemo biti prvi, drugi, treći ili poslednji. Velika je stvar za Balkaniku što je u jakoj konkurenciji uspela da uđe u finale. To su svi očekivali od nas, iako je bilo dobrih pesama koje nisu prošle. Verovatno su naša energija, iskustvo, dobra pesma i lepota na sceni bili dobitna kombinacija za finale – uverava Sanja i kaže da će on i ostatak ekipe proslaviti uspeh tek kada se vrate kući.

Probe za finale su već počele u petak rano ujutru, tako da nije bilo mnogo vremena za slavlje. Pevači su ostali u hotelu kako bi odmorili glas i spremili se za probe, a deo ekipe je nazdravio u jednom od lisabonskih barova. Verujem da nas pravo slavlje očekuje tek posle finala, kada se vratimo u Srbiju – kaže Sanja, koji nije želeo da kritikuje crnogorskog predstavnika, koji je šokirao evropsku javnost time što je ispričao neumesan vic.

Poslednjih dana u potpunosti smo bili fokusirani na svoj nastup kako bismo mogli da damo maksimum. Sve ostalo smo ostavili po strani – medijske objave, kladionice, komentare blogera… Delegacija Crne Gore nam je među prvima čestitala prolazak u finale i znam koliko će nam značiti njihova podrška na putu do što boljeg plasmana – zaključio je Sanja.

Izvor: Kurir.rs./Alo!
Foto: balkanika_official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.