SVAĐA TRAJALA VIŠE OD SAT VREMENA: Goca i Teodora žestoko zaratile s Miljanom, a umešala se i Maca! (VIDEO)

Tokom ove svađe koja se dogodila u spavaćoj sobi, Miljana Kulić je čak režala i lajala na svoje cimerke u trenutku kada se popela na krevet. Inače ove ukućanke posvađale su se i ranije u togu Igre istine, a tom prilikom Miljana je rekala da je na "Zadrugoviziji 3" videla koliko su loše osobe Gordana i Teodora.

- Daleko bilo da znamo šta je jahta, pa posle da dolazi mama u rijaliti. Naš sukob je nastao kada se ona cerekala, a ja ovde umirala od bolova - govorila je Miljana.

- Da nije trudna ne bih je pogledala u životu. Ti toliko lažeš! Da li je moguće da toliko lazeš? Sram te bilo Miljana! Slušam ovde kako lažeš sve vreme. Urnišeš me, ja te trpim, poštujem, poštujem to dete u tebi, Goca u pola tri pravi picu, daje ti pare... Sram te bilo Miljana! Samo da vidim šta će mama da ti kaže - pričala je Teodora.

- Setićeš se mene na porođaju - rekla je Gordana u jednom trenutku Miljani.

- Zašto? Šta to znači? Da li je to neka kletva? Šta to znači? Šta bi to trebalo da znači? Da se setim tebe na porođaju - pitala se Miljana, a onda je dodala: Seti se ti mene kada umreš, kada budeš gorela u paklu, smrdljiva seljančuro!

Kako je u celosti izgledala ova svađa, kao i šta se sve dešavalo, pogledajte u video prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta:

Izvor: Srbijadanas.com

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još