PROŠLO JE 7 GODINA OD RASKIDA SA MILENOM ĆERANIĆ: Nemanja Stevanović progovorio o njihovoj burnoj vezi

Pevač Nemanja Stevanović u srećnom je braku sa manekenkom Jelenom Filipović sa kojom ima četvorogodišnju ćerku Mašu.

Ali poznato je da je pre lepe manekenke pevač bio u burnoj romansi sa koleginicom Milenom Ćeranić sa kojom nakon raskida 2011.godine nije ostao u dobrim odnosima.

Međutim, Nemanja danas nema nikakav problem da priča o svojoj bivšoj ljubavi sa kojom je učestovao u rijalitiju i sa kojom je izbačen iz "Granda".

Naime, u emisiji "Press pretres" voditelj Siniša Medić pokrenuo je temu o tome kako se svi u šou biznisu mire i posle teških reči i prepucavanja zarad obostranog interesa.

Na pitanje da li bi danas snimio duetsku pesmu sa Milenom kada bi znao da će sigurno biti veliki hit i da će im doneti dosta novca, Nemanja je rekao:

- Ma nemam ja ništa protiv Milene, prošlo je već dosta godina od našeg raskida. Ja sam u divnom braku, a ljudi još to spominju. Snimio bih, što da ne. Naravno, kada gledamo sa profesionalne strane. Milena i ja smo u ono vreme posle "Farme" zajedno prošli mnogo težak period. Bili smo izbačeni iz "Granda", nije bilo posla, pa ni para, ali prošlo je to. Ako je dobra pesma, ma što ne bismo snimili.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nemanjastevanovic82/Instagram

Pogledajte još