PAO DOGOVOR! Nikolina Pišek Ristović: Vidoje i ja ne planiramo više dece!

Godinu i po dana pošto je otišla sa malih ekrana, voditeljka Nikolina Pišek Ristović (42) vraća se u punom svetlu. Naime, ona je, zajedno sa kolegom Ivanom Bauerom, domaćin novog kviza "Soba sreće" na TV Hepi. Inspiraciju za još jedan poslovni izazov voditeljka pronalazi u porodici, suprugu Vidoju (40), s kojim je u braku pet godina, i ćerkama Uni Sofiji (3) i Hani (20). Njena velika sreća jeste i to što radi posao koji voli, pa lako usklađuje obaveze koje ima pred kamerama i kod kuće.

- Da se ne lažemo, ovo jeste posao koji ostavlja mnogo slobodnog vremena, ali ne i tačan raspored. Ipak, naučila sam tako. Živim na relaciji Beograd-Zagreb, baš kao i moj suprug, i u oba grada imam obaveze. Volim da kažem kako smo non-stop negde na pola puta - počinje priču voditeljka, ponosna što je svaki segment života uspela da uskladi.

- Una Sofija ide u vrtić u oba grada, pa i sama kaže da ima ekipe gde god se nađe. Savršeno se prilagođava i uskače u oba vrtića kao da nikada i nije bila odsutna. Uz to, u Beogradu ima i seku, Vidojevu ćerku iz prvog braka. Još se nije dogodilo da me zbuni nekim svojim pitanjem, ali mogu i to uskoro da očekujem - s osmehom kaže Nikolina, čija je starija naslednica Hana trenutno u Edinburgu na studijama medicine.

- Dok je trajao prijemni ispit, prošlo je dovoljno vremena da se naviknem na činjenicu da će Hana otići od mene. Ipak, iako je daleko, viđamo se redovno. Bili smo joj u poseti, a i ona je pre dve nedelje dolazila u Beograd - otkriva voditeljka, sigurna u odluku da, iako uživa u majčinstvu, ne želi još naslednika.

- Ne želimo više dece. Kad se setim perioda s flašicama i cuclama, ipak ne bih. Mada, nikad ne znaš šta ti život donosi, ali Vidoje i ja to ne planiramo. Jednu smo otpremili iz kuće, srednja je na pola putu, a ova mala je tek na početku, pa svakako imamo dosta posla - u šali završava Nikolina.

Izvor: Glossy
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još