PAO DOGOVOR! Nikolina Pišek Ristović: Vidoje i ja ne planiramo više dece!

Foto: nikolina_pisek/Instagram

Godinu i po dana pošto je otišla sa malih ekrana, voditeljka Nikolina Pišek Ristović (42) vraća se u punom svetlu. Naime, ona je, zajedno sa kolegom Ivanom Bauerom, domaćin novog kviza “Soba sreće” na TV Hepi. Inspiraciju za još jedan poslovni izazov voditeljka pronalazi u porodici, suprugu Vidoju (40), s kojim je u braku pet godina, i ćerkama Uni Sofiji (3) i Hani (20). Njena velika sreća jeste i to što radi posao koji voli, pa lako usklađuje obaveze koje ima pred kamerama i kod kuće.

Da se ne lažemo, ovo jeste posao koji ostavlja mnogo slobodnog vremena, ali ne i tačan raspored. Ipak, naučila sam tako. Živim na relaciji Beograd-Zagreb, baš kao i moj suprug, i u oba grada imam obaveze. Volim da kažem kako smo non-stop negde na pola puta – počinje priču voditeljka, ponosna što je svaki segment života uspela da uskladi.

Una Sofija ide u vrtić u oba grada, pa i sama kaže da ima ekipe gde god se nađe. Savršeno se prilagođava i uskače u oba vrtića kao da nikada i nije bila odsutna. Uz to, u Beogradu ima i seku, Vidojevu ćerku iz prvog braka. Još se nije dogodilo da me zbuni nekim svojim pitanjem, ali mogu i to uskoro da očekujem – s osmehom kaže Nikolina, čija je starija naslednica Hana trenutno u Edinburgu na studijama medicine.

Dok je trajao prijemni ispit, prošlo je dovoljno vremena da se naviknem na činjenicu da će Hana otići od mene. Ipak, iako je daleko, viđamo se redovno. Bili smo joj u poseti, a i ona je pre dve nedelje dolazila u Beograd – otkriva voditeljka, sigurna u odluku da, iako uživa u majčinstvu, ne želi još naslednika.

Ne želimo više dece. Kad se setim perioda s flašicama i cuclama, ipak ne bih. Mada, nikad ne znaš šta ti život donosi, ali Vidoje i ja to ne planiramo. Jednu smo otpremili iz kuće, srednja je na pola putu, a ova mala je tek na početku, pa svakako imamo dosta posla – u šali završava Nikolina.

Izvor: Glossy
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.