fbpx

DA LI JE SVE ONAKO KAKO IZGLEDA: Komšije otkrile kakav odnos imaju sa Brenom i Bobom

Lepa Brena uveliko se sprema za svadbu posinka Filipa Živojinovića, ali i za veliki koncert u Areni 20. oktobra.

Pevačica je sudeći po komentarima ljubazna komšinica, a oni koji su je sretali za Glossy pričaju:

- Normalna je žena, kao i svi. Dolaze neki ljudi da joj traže pomoć redovno. Kažu da su "osakaćeni od boga i da im ništa ne ide u životu". Žele da im da novac, dolaze čak i iz inostranstva. Dođu ovde, pitaju me: "Gde je Lepa Brena da mi pomogne, da mi da nešto para? - kaže komšija i dodaje:

- Ona je fina žena, prođe, pomazi mog Lakija. Voli pse, i ona ih ima nekoliko. I ona je nekada imala psa Lakija. Javi se ljubazno kada prođe pored moje kuće i to je sve, ne družimo se i ne posećujemo. Sa njenim mužem Bobom sam isto dobar. Kaže "Zdravo, komšija, kako si?"

Tinejdžerka koja živi odmah pored Brenine kuće je takođe imala samo lepe reči za poznatu komšinicu, ali je istakla i da je oduševila jednim gestom kada je pokazala da je "veliki čovek".

- Sjajan odnos imamo sa Brenom. Često dolazi kod nas na kafu, pričamo, smejemo se. Normalna je i prirodna žena. Dobra je, vidi se da nas voli sve. Idemo i mi kod nje. Ljubazno nas uvek primi u kuću. I na kafu, i na razne proslave, kako da ne! Pomažemo se, takođe! Jednom se kod nas aktivirao alarm, ona i Viktor su odmah došli sa nožem. Mislili su da neko hoće da nam obije kuću. Super su, stvarno - rekla je devojčica.

Jedna gospođa je bila najviše raspoložena da priča o Breni od svih pevačicinih komšija.

- Jednom je ovde izbio požar, ona je izletela na ulicu usred noći. Svi smo se tu okupili, a ona kaže: "Komšinice, ja sam zvala policiju i vatrogasce". Nije bio požar u stvari, neko je nešto palio, ali je vetar dim nosio ka njenoj kući pa je zato pozvala vatrogasce. Ona je domaćica u pravom smislu te reči, a Boba je drugarčina. On će majstorima da da jagnjiće, prasiće, a Brena nije toliki rasipnik - otkriva Brenina komšinica.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.