MIA BORISAVLJEVIĆ O PLANOVIMA I PRINOVI: Ema neće ostati jedinica!

Pevačica Mia Borisavljević porodila se pre mesec i po dana, a iako je nova u ulozi majke, ona se sa ćerkom Emom odlično snalazi. Kako kaže, veliku podršku pruža joj partner i kolega Bojan Grujić, ali i mama.

- Mislim da se dobro snalazim u ulozi majke, nisam nikada bila neki smotanko. Fleksibilna sam i brzo učim. Naravno, sve mi je nepoznato i novo, ali ne predstavlja mi veliki problem. Priroda je namestila da se svaka majka lako snađe. Ja vodim brigu o svemu, naročito o higijeni i svemu oko bebe, ali nisam neki psiho. Prilično sam realna i ne želim da mi dete odrasta pod staklenim zvonom, ali s druge strane, neću joj baš dati cuclu sa poda - počinje novopečena mama kroz smeh i otkriva ko je tu da joj pritrči u pomoć.

- Moja majka pomaže mi od prvog dana. Ništa ne može da zameni mamu i zato je jasno zašto se bake najviše vole. I Bojan mi pomaže mnogo. Podjednako smo angažovani oko bebe. On zna sve da uradi i ne libi se ničega - priča pevačica, koja, iako se nedavno porodila, već razmišlja i o načinu vaspitanja devojčice, ali smatra da neće biti stroga mama.

- Volela bih da budem prema Emi kao što je moja majka bila prema meni, jer je ona najbolja majka na svetu. Nikada nije bila stroga i život je posvetila meni i sestri, ali nikada nisam smela da dozvolim sebi da je obrukam i povredim. Ne postiže se autoritet strogoćom kad su deca u pitanju - kaže ona i otkriva da, baš kao i njen partner, želi još dece.

- Bar da dobijemo još jedno dete. Ema neće biti jedinica. Oboje imamo sestre i znamo koliko je to važno u životu.

S obzirom na to većina žena muči muku sa kilažom prvih meseci nakon porođaja, kod Mije to nije slučaj.

- Još nisam počela da treniram, čekam da prođe onih famoznih 40 dana, pa ću da zasučem rukave. Jedem sasvim normalno, kao i u trudnoći, a to znači da se ne prejedam i ne gladujem. Obavezno doručkujem čim ustanem i nikada ne jedem noću. Ne pijem gazirano i sokove, ne jedem čipseve, imam konkretne obroke. Slatkiše ne mogu da izbegnem, ali sam umerena. Aktivna sam od jutra do večeri, i to su ključne stvari mog izgleda. Trudim se i da imam vremena za sebe jer je to dobro i za bebu. To je isto kao kada sednete u avion i kada vam kažu: "Prvo stavite masku sebi, pa tek onda deci." Ako ne pomognete prvo sebi, nećete ni detetu - kaže pevačica i dodaje da neće praviti veliku pauzu u poslu.

- Na scenu se vraćam vrlo brzo. Mnogo nastupa je već odavno zakazano, pesme su gotove. Sve čeka da se prerušim u pevačicu noću, a da preko dana budem supermama - završava Mia.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/miaborisavljevic

Pogledajte još