fbpx

NAKON VERIDBE OTIŠLI KORAK DALJE: Nadežda i Miki prave bebu!

Par je rešio da poradi na bebi.

Naime, tek kad su verenici ostali nasamo pravi planovi su tek skovani.

- Miki nikad nije hteo da bude u braku, više puta je to priznao. Čitava ova situacija ga pomalo i plaši, ali već se prepustio. Retko koja devojka bi ga podržala kao Nadežda i ostala uz njega nakon svega što su prošli pred kamerama, tako da je odlučio da zapravo pokuša da bude sa njom. Međutim, Đuričić nije ni shvatio kako ga je pevačica zapravo obrlatila - otkriva izvor iz produkcije i dodaje:

- Nadeždi se Miki stvarno sviđa, ali je od samog početka mislila da od njihove veze nema ništa. Imali su odnose u kokošinjcu i bila je uverena da će na tome zapravo da ostane. Međutim, on se pojavio sa pričom o veridbi, jeste da je zbog zadatka, ali njoj je to dalo nadu. Pomenuo joj je i skupocerni prsten koji će joj dati kako bi vezu ozvaničili, a ona nije krila da je presrećna. Nakon žurke koju su imali sa zadrugarima povodom lepih vesti, Biljićeva je rešila da popriča sa Mikijem, te da mu predloži plan koji joj se danima vrzmao po glavi.

Pevačica je zatim stupila na delo, pa odlučno prišla izabraniku.

- Izdvojila ga je u stranu, a kako su oboje prilično popili pa bili opušteniji, bez dlake na jeziku mu je rekla sve što joj je na umu. Priznala mu je da je zaljubljena i da bi ona sa njim nešto ozbiljno, a i da on već ima godina, te da mu je vreme da se ostvari u ulozi oca. Mikija je ovo iznenadilo i instinktivno je na prvu odbio, međutim, Biljićeva je nastavila da ga ubeđuje. Rekla mu je kako će ostati sam, kako bi trebalo bar naslednika da ima, nekoga da mu dođe u Kupinovo. Rekla je kako će zajedno da gaje dete, kako će biti posvećena majka i zapostaviti i muzičku karijeru ako treba, zbog njega i bebe. Koliko god da ga je ova pomisao u početku odbijala, na kraju se predomislio i priznao da bi ipak želeo naslednika, zašto ne i sa Nadeždom. Zatim su se dogovorili da odmah porade na bebi, a rijaliti im je idealna prilika - zaključio je dobroobavešteni izvor.

Miki ju je verio i od tada sve češće imaju seks

Veriba je počela kao običan zadatak. Miki je pred kamerama kroz šalu poručio da bi "Nadeždu i oženio za koš", a onda je usledila upravo takva ponuda. Drvo mudrosti mu je poručilo kako će, ukoliko zaista veri Nadeždu Biljić u rijalitiju, dobiti koš na sedam dana, a ukoliko pristane i na pravo venčanje, koš će ostati tu do kraja "Zadruge". Pčelar je pravo venčanje odmah odbio, međutim, ipak se predomislio pa pevačici ponudio prsten uz prilično neumesnu šalu:

- Naša j*bačina ispade najozbiljnija veza u "Zadruzi".

Nakon toga usledili su blagoslovi porodice Biljić, a Miki ju je potom verio i pravim skupocenim prstenom. Kad se Nadežda uverila da je iskren, njih dvoje imaju seks sve vreme.

Izvor: Blic
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.