ON TRPI NAJVIŠE: Slobina sestra prokomentarisala Lunino ponašanje i otkrila šta misli o pomirenju sa Kijom! (VIDEO)

Budući da je Slobodan Radanović kao potrčko nominovan za izbacivanje, njegova sestra Mirjana gostovala je u studiju u Zadruzi i prokomentarisala njegov odnos sa Kijom i Lunom.

Iako kaže da u početku nije podržavala Slobinu vezu sa Lunom, smatra da ga ona voli, i da, ukoliko je njegova sreća pored nje, treba da ostanu zajedno.

Budući da njih dvoje stalno raskidaju i mire se, tačnije da Luna stalno napada i kritikuje Slobu, o njenom ponašanju rekla je sledeće:

- Ne znam. Ima strah da će ga izgubiti...

A potom je prokomentarisala i Slobino i Kijino pomirenje o kojem svi sve više pričaju, te otkrila detalj pre njihove svadbe, kada je Kija samo dan pre toga rekla da ne želi da iko donosi torte na svadbu, već da će biti samo jedna mladenačka.

- Od pomirenja sa Kijom nema ništa. Ubeđena sam u to. Posle svih bljuvotina i svega da dođe do pomirenja...to je van svake pameti. Sad sedi, sad ustani, sad pričaj, sad ćuti... Ako misli da treba da se pomire i da tako treba da radi i dalje, onda neka radi, ali mislim da od toga nema ništa, ja ga odlično poznajem - rekla je Mirjana.

- Ja krivim njega što je ćutao. On trpi i najviše strada njegovo zdravlje - dodala je, a na samom početku je još objasnila da je najviše zabrinuta za Slobino zdravlje, jer stalno koristi pumpicu koju, kako kaže, kod kuće nikada nije koristio.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još