fbpx

SUROVO ISKRENA! Emina Jahović: Razvod je kao porođaj – bol je neizbežan!

Prvo je bila zauzeta promocijom novog albuma "Dalje", koji se onda ispostavio vrlo simboličnim zbog toga što je ubrzo objavila i da se razvodi od muža Mustafe Sandala, sa kojim ima dvoje dece.

Dobro se držim. Fokusirala sam se najviše na posao i na moju decu. Mislim da je to jedino ono pravo što sam zapravo i mogla da uradim. Zadovoljna sam i dobro mi ide s poslovne strane, tako da je to jedini spas u svemu ovome što ne ide. U životu nikada nije sve sjajno i ja to znam – rekla je Emina i dodala da što se tiče razvoda, ovako to opisuje svima koji je pitaju kako se oseća:

Kad nešto morate, vi znate da morate – to je kao porođaj. Baš sam pričala mojim prijateljima kada su me pitali kako je to. Znate da morate da prođete kroz taj bol da bi se dete rodilo, da bi se rodio mali život. Upravo tako je i ovo, malo metaforično i slikovito, ali tako je i mislim da sam ja već prošla kroz tu fazu.

Nakon što je izdala album, Emina sada najavljuje novu pesmu koja će obuhvatiti deo priče njenog razvoda sa Mustafom, ali i veliki koncert u Beogradu.

Izlazi mi novi singl koji se zove "Prsten". Vrlo jedna interesantna i simbolična pesma koja mi je stigla pre 11 meseci – pre nego što su novinari bilo šta znali o mojoj privatnoj situaciji. Miriše na ovo sve što se danas dešava. Planiram turneju po celoj bivšoj Jugoslaviji i planiram Arenu za otprilike sedam, osam meseci. Želim da to bude fantastično – otkrila je Emina.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Izvor: Mondo.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.