LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG SLOBE: Ubio si me, ne mogu više da izdržim! (VIDEO)

- Ubio me je. Ne mogu više više ni 15 dana. Ne mogu! Zašto je mene izabrao da bude ovako. Toliko devojaka, što mene, Slobo, što mene?! Nisam mogla da se suzdržim. Ne mogu, loše mi je. Loša sam, verujte mi. Dobio je što je hteo, sad me pustite. Neću da slušam nikoga. Moja mam zna šta mi je uradio. Mora da me razume. On je mene ubio. Što je hteo dobio je. Što ja? - plakala je neutešno Luna.

Podsetimo, Luna Đogani napila se na žurci i polupala je celi pab. Obezbeđenje je moralo da reaguje, ali je ipak Sloba bio taj koji je uspeo da je malo smiri i poručio joj da ne sme da pije ništa jače od soka.

- Ostavi me na miru, nemoj ti da se brineš za mene. Ti si poslednja osoba s kojom želim da razgovaram. Fuj, bre. Samo se skloni - vikala je Luna.

- Šta sam hteo? Da sam preko tebe da budem popularan? Ja sam svoj život promenio zbog tebe. Ja ti se gadim? Odvratan sam ti? Šta sam hteo? Šta sam hteo? Ja hteo da postanem popularan preko Lune Đogani? Ti si devojka koja treba da pije sok, a ne deset piva na dan - iznervirao se Sloba i izašao iz paba.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još