ZADRUGARKE SE POTUKLE ZBOG BORE SANTANE: Maca vređala Anu pa je pljunula, Koraćeva izgubila kontrolu! (VIDEO)

Bora Santana je tokom jučerašnjeg razgovora sa drvetom mudrosti priznao da će na sve načine pokušati da osvoji Anu Korać. Ana je pristala na tu igru samo kako bi nervirala svoju cimerku Macu Diskreciju. Njih dve su se tokom noći žetoko posvađale, a psovke i uvrede su pljuštale na sve strane.

Ana je provocirala Macu govoreći joj da je Bora u nju zaljubljen i da je voli, a ove reči potpuno su razbesnele Macu koja je prišla i polila joj krevet vodom, a onda je nastavila sa uvredama. Ovaj Diskrecijin potez isprovocirao je Anu toliko da više nije mogla da se kontroliše pa ju je počupala.

- Mama ti je ku*va, tata ti je makro! Moj tata ka*a tvoju mamu za pare! Imaš sidu, imaš sifilis, imaš triper... Triperašice! - uputila je Maca Ani niz najbrutalnijih uvreda, posle čega je Koraćeva u naletu besa zgrabila za kosu, međutim Diskrecija se nije obazirala, pa je sela na Ainin krevet i nastavila da govori još žešće uvrede, a potom je i pljunula. Nakon ovoga Koraćeva je zgrabila Macu ponovo za kosu i udarila joj šamar.

Obezbeđenje je uletelo i razdovijo razjarene zadrugarke.

Pogledajte žestoko svađu, a potom i tuču Ane i Korać i Mace Diskrecije:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još