ONI SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO: Luna žestoko “oplela” po Slobi pred Milanom, a spomenula je i Kiju! (VIDEO)

Nakon svega što se izdešavalo u Zadruzi, Luna Đogani pričala je sa Milanom Miloševićem kraj bazena i žalila mu se na celu situciju sa Slobom Radanovićem, zbog kojeg je tokom prethodne noći doživela nervni slom i porazbijala sve u Pabu.

Milan je podržavao Lunu govoreći joj kako je Sloba ne voli, te da preko ovoga što se dogodilo ne sme da pređe.

– Znaš kad bi dozvolio ovo da te voli? Nikad. On možda jeste bio zaljubljen u tebe, i sad je možda, ali te ne voli. To moraš da shvatiš – rekao je Milan Luni.

– Očigledno nije ni nju voleo. Ja njemu kažem, znaš kad bih mogla da uživam s nekim dok znam da ti umireš, da ti je loše… On se nije udostojio juče ceo dan da dođe da vidi kako sam, leži tamo kao mrtvak u krevetu. Ja mu donela da jedem, video si… Ni hvala da mi kaže. Ja ne mogu, ja sam takva. Kako ti nije palo na pamet da dođeš da vidiš kako sam? – pitala se Luna i dodala kako ju je Sloba razočarao ne samo kao partner, već još gore, i kao čovek.

– Oni jesu stvoreni jedno za drugo, njih dvoje. Stvoreni jedno za drugo. Njemu nije dobro, njega su izveli, a mene… Gledaju tu kako se raspadam i ništa – rekla je Luna misleći na Kiju i Radanovića, u čemu ju je Milan podržao.

On meni kaže nisi ti završila sa mnom, završio sam ja sa tobom… On me javno ponizio, ispi*ao se po meni, i to ne jednom, nego više puta. Ne mogu reči da zabole više nego dela. Ne može moje “uništio si me” da boli više od onoga što je on uradio… – pričala je Luna.

– Šta je on uradio da ja pomislim da je njemu žao zbog svega? Šta si ti uradio? Alo, bre, ja bih se borila za tebe! – želila se Luna, a Milan joj je rekao da ne bi trebalo da pređe preko ovog poslednjeg što joj je uradio.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: RTV Pink Official/YouTube-PrintScreen

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.