POČINJE POTRAGA ZA JETIJEM: „Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona“ od danas u bioskopima

Priča je smeštena u 1956. godinu, a u centru zbivanja se nalaze Neli Maloje, privatna detektivka, i naučnik - istraživač Sajmon Pikard, koje spaja sudbina i odvodi ih u daleke zemlje Nepala u potrazi za Jetijem. Kada Sajmon krene u potragu za karikom koja mu nedostaje, on i Neli će se naći u uzbudljivoj avanturi sa Tensingom, mladim šerpasom i pričljivom Mina pticom Jasmin. Zajedno, oni će se susresti sa brojnim opasnostima tokom svoje misije na Himalajima.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glumac Đorđe Stojković, poznat po ulozi kadeta Gruje u seriji „Vojna akademija“, odlično se snašao u ulozi naučnika-istraživača Sajmona.

- To je jedan nadasve zanimljiv, avanturistički, i dinamičan animirani film, pun prijateljskih, humanih i ljudskih poruka, i prilagođen je svakome da ga shvati i uživa u njemu - kaže Đorđe, pozivajući roditelje da pogledaju ovu porodičnu avanturu zajedno sa svojom decom.

Jelena Kosara, mlada glumica poznata po ulozi u seriji „Sinđelići“, dala je glas glavnoj junakinji filma, intuitivnoj detektivki Neli.

- Neli je devojka koja žudi za novom avanturom. Tako da je za nju, za razliku od Sajmona, put za Nepal samo još jedno od mnogih opasnih putovanja - objašnjava Jelena Kosara.

Film “Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona” stiže u bioskope širom Srbije 17. maja, a dok ga ne pogledate, uživajte u prvom insertu iz filma.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još