fbpx

NESTRPLJIVO ČEKA KRAJ "ZADRUGE"! Anabela Atijas: Obuzimala me pomisao da Lunu više nikada neću videti!

Iako se danas kaje što joj je dozvolila da uđe u rijaliti program "Zadruga", pevačica smatra da je ovo velika škola za celu porodicu.

- Jedva čekam kraj rijalitija, mnogo se radujem, brojim dane. Moju Lunu čeka puno ljubavi, puno poljubaca, zagrljaja. Sestre su je se dosta uželele, prijatelji isto. Svi se samo radujemo i zamišljamo kako ćemo ponovo da je držimo u zagrljaju. Prosto, toliko je vremena prošlo da ponekad imam onaj odvratni utisak da je nikad više neću videti. Hvala bogu, to je bila samo nemoć koja je vremenom nestala.

Mislite li da bi rijaliti mogao da se produži?

- Nema govora o tome, ovo je već predaleko otišlo.

Hoćete li kritikovati ćerku kad izađe iz "Zadruge"?

- Sigurno neću. Ne pada mi na pamet posle svega što je prošla tamo i ostala normalna. Na kraju krajeva, svi smo bili i ovakvi i onakvi sa 22 godine. Kako bismo drugačije naučili šta je dobro ili loše? To je šansa da vidimo šta želimo i šta ne želimo u životu, frustracije kao i nagrade, tako da je i ona imala normalan razvoj kao i svaka devojka, kao i ja, samo su svi to zaboravili.

Šta mislite o Luninom raskidu sa Slobom, hoćete li je podržati ako reši da se pomiri s njim?

- Uvek ću je podržati zato što je to normalno. Ja sam njena sam majka i to je moj posao. Sa druge strane, ja i te kako verujem njenim osećanjima, šta god ona rekla. Ta emocija nju prati i vrlo se oseća. Ako se predomisli i ako poželi da se ponovo bori, uvek će imati moju podršku. Možda će čuti moje realno mišljenje kada se sve završi i sve se slegne, kada moja osećanja ne budu usmerena toliko ka njoj, jer je ona meni u ovoj priči najvažnija.

Ima li Luna šanse za pobedu?

- Iznenadila me je podrška na poslednjoj "Zadrugoviziji". Tu se pokazalo da nije slika onakva kakva se prikazuje, kao da je omražena. Omražena, a onda publika izglasa da pobedi! Ne bih da se bakćem time niti da kalkulišem. Šta god da bude, ovo će biti velika životna škola za mene, a ona je moja pobednica u svakom smislu. Sada samo želim da je vidim, da se ona odmori i da dođe sebi. Ja sam bila mesec dana u rijalitiju i trebalo mi je mnogo vremena da se oporavim od izolacije i nerealnog sveta.

Izvor: Alo!
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.