SLOBA MOLI LUNU DA SE POMIRE: Priznao šta je radio sa Kijom za godišnjicu braka! (VIDEO)

- Ja samo s tobom želim da bude. Ti si se promenila, ti nisi ista osoba, otkako si pričala sa njom. Tolerisao sam ti velike gluposti - molio je Sloba.

- Samo želim da budem s tobom. Jel ti misliš da je ovo gluma, da sam osam meseci glumio. Celi dan ležim u krevetu i razmišljam o tebi - ubeđivao je da su njegova osećanja prava.

- Sve si mi oduzeo. Ne želim da napolju preživaljvam napolju pakao koji sam ovde proživljavala. Želim da ti verujem - predomišlaja se Luna .

- Ljudi koji ti govore da si k.rva i drolja ti menjaju mišljenje - nalazio je reči Radovanović.

- Verujem tebi, njoj ništa ne verujem - ubeđivala je samu sebe Luna.

- Ja nemam cifru, nemam ništa, to svi znate. Zato ona lupa gluposti. Ona je ta što sama sebi skaće u stomak. Ja se za pare ne prodajem, pre ću ruku do ramena da osećam. Pre ću da prosim, nego da se prodajem. Zato je bolje da ćutim - pričao je Sloba, a onda otkrio šta se desilo u sobi kada je bio sam sa Kristinom.

- Ulazim, ona u nervnom slomu, plače... Grčlim je, ljubim u obraz, kažem joj biće sve ok. Ona priča kako se kaje što taman pomirila sa ćaletom. Ja joj kažem nemoj tako, možda je Bog čekao da se pomirite da bi ga uzeo. U jednom trenutku me je zagrlila i pitala da li me voliš. Šta da joj kažem u tom trenutku. Stisnem je, zagrlim, nisam joj rekao da je volim. Rekao sam joj znaš da nikad nisam ni prestao da je volim kao osobu. Šta sam mogao u tom trenutku da kažem?! Mrzim te?! - pričao je Sloba.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još