fbpx

Promocija modnog magazina Faar

Na 25. spratu Poslovnog Centra Ušće, luda žurka i raznobojni šareni kokteli a sve to povodom izdanja prvog časopisa Faar (Fashionart)

Novi sezonski modni časopis "Faar" je spoj dveju reči - Fashion & Art a predstavlja pravi mali vodič kroz srpsku prestonicu. On će na poseban, umetnički način popularizovati modne trendove, ali i trendove u fotografiji, grafičkom dizajnu i umetnosti uopšte.Časopis će izlaziti dva puta godišnje i baviće se aktuelnim sezonama. Na 220 strana, čiji je art i dizajn direktor Slavimir Stojanović (trenutno pozicioniran među 30 najznačajnijih svetskih dizajnera a njegova agencija FUTRO među 100 najboljih dizajnerskih studija na svetu), dominiraju modni editorijali, najprestižnijih domaćih fotografa i kreatorskih imena i stilista.

Ono što će sigurno privući pažnju jeste činjenica da za "Faar" rade vrhunski profesionalci u oblasti mode, novinarstva, fotografije - Mira Bobić Mojsilović, Maja Uzelac, Ashok Murty, Sandra Perović, Snežana Dakić, Nebojša Babić, Miša Obradović, Nenad Marjanović, Aleksandar Kujučev, Peđa Govedarica, Jovana Božović, Dragana Ognjenović, Verica Rakočević, Roksanda Ilinčić, Slobodan Mihajlović, Bogomir Doringer, Ana Ljubinković ...

Urednik magazina "Faar" 001, Nenad Radujević, obratio se prisutnima rečima: " Svaki početak je težak, kažu oni koji su malo iskusniji ili koji su taj početak pregurali. Voleo bih da "Faar"ostane na nekoj vašoj polici s knjigama, pre nego na gomili sa ostalim časopisima. Zašto? To ćete odlučiti sami nakon prvog, drugog, trećeg... listanja !"

"Faar" će se potruditi da pored vizuelnog i opipljivog kvaliteta bude i aktuelan i angažovan, informativan i avangardan, slobodan i progresivan, zabavan i karakteran, a o tome će brinuti i gosti urednici koji će se menjati iz broja u broj. Ovaj magazin će vas definitivno ubediti da moda jeste umetnost i da odabrano ime, nije slučajno.

Summer cocktail party posetili su mnogi modni sladokusci - Darko Kostić, Biljana Cincarević, Stefan Kapičić, Miranda Viđak, Peđa D boy, Iva Štrljić, Marija Maćić, Adriana Čortan, Snežana Stojković, Dr Feel good...

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.