VLADA GEORGIEVA ŽENA NAŠLA BEZ SVESTI: Nakon što je završio u Urgentnom centru, pevač se oglasio na Tviteru

Mnogi domaći mediji preneli su informaciju da se drama dogodila 7. maja, a u bolnicu ga je Hitna pomoć dovezla u 22.50 sati, jer je pevaču iznenada pozlilo u porodičnom domu, a njegova žena je pozvala lekare.

Ekipa je na pevačevu adresu stigla pet minuta posle poziva. Zatekli su ga na podu. Bio je bez svesti, iscrpljen i bled. Vilica mu je bila ukočena, iz modrih usana curila mu je voda. Medicinski radnici su mu odmah izmerili puls i prevezli ga u Urgentni centar. Pri dolasku u bolnicu, pevačeva supruga je zamolila da mu se stavi marama preko lica kako ga niko ne bi prepoznao – naveo je izvor i dodao da je Georgiev primljen kao hitan slučaj.

Odmah ga je pregledao internista, a zatim i neurolog. Bio je u veoma lošem stanju. Medicinska sestra mu je dala infuziju i izmerila puls. Nakon sat i po vremena, pevač je došao sebi. Njegova supruga je sve vreme bila uz njega. Brisala je suze sa lica i videlo se da se uplašila za njegov život. Iako joj nije bilo svejedno, nije pravila dramu, nego ga je masirala po rukama. Osmehnula se tek kada je Vlado progovorio – rekao je izvor i dodao da je pevač napustio Urgentni na svoju odgovornost.

S obzirom na to da je pevač bio u teškom stanju, lekari su želeli da ga zadrže u bolnici i da mu urade detaljne analize. Međutim, kada je čuo da treba da bude hospitalizovan, on je insistirao da na svoju odgovornost napusti bolnicu. I Milica ga je molila da posluša lekare, ali on nije hteo. Na svoju odgovornost potpisao je papire i sa suprugom napustio Urgentni.

Poznat kao neko ko nerado govori za medije, Vlada se danas u svom stilu oglasio na društvenim mrežama

Zdravo bando. Dobar dan vam želim – napisao je Vlado, koji se po svemu sudeći nakon svega oseća dobro, a šta se zapravo dogodilo te kobne noći nije želeo da komentariše.

Georgiev i njegova partnerka imaju dve ćerke - Sofiju rođenu 2016. i Elenu rođenu u februaru ove godine.

Izvor: Kurir.rs
Foto: vladogeorgiev/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.