fbpx

PEVAO SI S NJOM NA BINI DOK SAM SE RASPADALA: Luna ponovo napala Slobu zbog Kije, on joj ispričao detalje koje nije znala! (VIDEO)

- Ti si pevao sa njom na bini dok sam se ja raspadala. Išao, sedeo sa njom u pabu, dok sam se ja raspadala. Kako to da zaboravim? Ja nisam bila sa drugim muškarcem, to je tvoja žena! Svaki put kada odeš kod nje, znam da si kod nje. Ležim, raspadam se, a tebi je super! Sediš ovde u pabu i zezaš se! Slomio si mi srce - govorila je Đoganijeva.

Kija i Sloba su za godišnjicu bili u hotelu, a Đoganijeva je tražila detalje.

- Ništa, išli smo u taj apartman, isti kao onaj gde smo bili posle sahrane. Samo što je sada bio pod kamerama. Ma kakav film, nije bio. Ništa, ušli tu, bila kisela i obična voda, ja njoj i meni sipao kiselu, seli da pričamo, ušao konobar, poslužio večeru, jeli... - pričao je Sloba i dodao:

- Neka rolovana vešalica i slanina. Ona šopska salata sa fetom i grilovano neko povrće. Za desert čizkejk i neki kolač, pun tanjir voća. Bio šampanjac, to nisam ni otvarao. Posle kada smo večerali stiglo je pismo za igru istine, pet sati smo igrali igru, sedeli za stolom i svađali se - izjavio je Radanović.

Blogerka je u nastavku želela da čuje od svog dečka zbog čega se sa svojom suprugom Kristinom Kockar svađao u noći kada su zajedno u hotelu slavili godišnjicu braka.

- Pa standardno. Zašto se kaje, da li ona konta zašto je meni bilo teško u braku. Šta bi promenila da se vrati i tako neke stvari. Ne znam oko čega smo se posvađali. Počelo je oko toga da sam ja lenj, da sam ja ovo, da sam ja ono - govorio je Radanović.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.