SRAM TE BILO, LJUBAVNICE: Kija i Luna urlale jedna na drugu, Sloba sve vreme ćutao!

Tokom igre istine, Luna je odgovarala na pitanje o svom i Slobinom trenutnom odnosu i objasnila da sada nisu u svađi, ali da nisu ni u vezi. To je razbesnelo pojedine ukućane, poput Lepog Miće, koji je odmah povikao:

- Kako niste zajedno, a ceo dan ste proveli u pabu? Koga vi lažete?

- Evo ja ću da pričam ono što vi želite da čujete, Sloba i ja nismo zajedno, nećemo se pomiriti, on će biti sa Kristinom kad izađe - odgovorila je besno i ironično Luna.

Na to je odmah odreagovala Kija, obrativši se Slobi:

- Jel možeš da joj kažeš da mene izbaci iz usta - rekla je Kija.

- Ti si ta koja stalno komentariše sebi u bradu - odreagovala je Luna, nakon čega je izbila svađa između Slobine supruge i bivše-sadašnje devojke.

- Ja tebe mogu da komentarišem jer si ti ljubavnica mog muža - viknula je Kija.

- Ja nisam nikad bila ljubavnica i ti to vrlo dobro znaš. Nikad nisam bila ljubavnica, niti ću ikad biti - uzvratila je Luna.

Sloba je sve vreme ćutao, pa mu se Kristina ponovo obratila:

- Šta si? Kako nisi ljubavnica kad je on moj muž? Bolje joj reci da sedne i da ćuti da ne bih ja krenula da pričam.

- Šta možeš da kažeš? Da sam bila sa oženjenim muškarcem? To, što si pričala i njemu? Sram te bilo, bre - odbrusila je Luna.

- Nemoj ti da pričaš o mom braku! - ponovo je odgovorila Kija.

Kristina je pre nekoliko večeri rekla da joj je Sloba nešto rekao za Lunu kada su bili nasamo bez kamera, ali da ne želi ona to da iznese, već da Sloba treba da bude čovek i prizna sve javno. Kija je tom prilikom prokomentarisala i da ne želi da kaže o čemu se radi jer će to povrediti Lunu. Međutim, blogerku ovo očigledno ne može da prestane da "kopka" pa je sinoć ponovo upitala Kiju da kaže o čemu se radi.

- Neću ja da kažem, jer sam ja bolji čovek od Slobodana. To on treba da ti kaže. Jedini koji ima taktiku ovde je Slobodan. Žao mi je bilo koje druge devojke, jer znam kroz šta sam ja prošla. Ne mogu da verujem šta ti radiš - obratila se zatim besno Kija Slobi i izletela iz kuće.

Ona je otišla u hotel, gde se rasplakala i naglas govorila:

- S kim sam ja bila pet godina? Koja je on pi*ka. Mi žene smo glupe, a oni su pametni, uvek se izvuku - govorila je Kristina.

Izvor: Blic.rs
Foto: Pink-Printscreen/Youtube

Pogledajte još