Izgoreo auto rukometašice Tatjane Medved

ZAJEČAR, 12. maja 2010. (Beta) - Automobil rukometne reprezentativke Srbije Tatjane Medved izgoreo je jutros oko četiri sata na parkingu u centru Zaječaru, rečeno je novinarima u policiji u tom gradu.

Očevici kažu da su prvo čuli eksploziju, a da se nakon toga iznad vozila marke "audi A6' izdigao plamen visok oko 10 metara. Novinarima je u policiji samo kratko rečeno da je izvršen uviđaj, ali da još nije poznato šta je izazvalo požar na automobilu.

Od posledica eksplozije vozila rukometašice Zaječara niko nije povređen. Mediji nezvanično saznaju da je Tatjana Medved "audijem" starim tri godine doputovala u Zaječar u utorak oko 21 sat kako bi nastupila na revijalnoj rukometnoj utakmici ženskih ekipa Zaječara i reprezentacije Superlige Srbije.

Medvedova bi na toj utakmici trebalo da se oprosti od profesionalnog bavljenja rukometom. Meču bi trebalo da prisustvuje i ministarka sporta Srbije Snežane Samardžić-Marković, koja je, prema najavama, Tatjani Medved trebalo da uruči priznanje za sportski doprinos.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, koji je i predsednik istoimenog rukometnog kluba, rekao je novinarima da veruje kako je požar podmetnut i za to optužio opoziciju u tom gradu.

Pogledajte još