UTVRĐENA GLUMČEVA ODGOVORNOST: Vuk Kostić oborio motociklistu u Beogradu

Nezgoda se dogodila u petak oko 22 časa na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Tome Maksimovića u Beogradu. Vozač mopeda „pjađo“ je preventivno prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari konstatovali lakše povrede.

Do nezgode je došlo kada je Kostić pokušavao da skrene iz Ulice Vojislava Ilića u Ulicu Tome Maksimovića, ne propuštajući motocikl koji mu je dolazio iz suprotnog smera. Kako se sumnja, Kostić je prednjim delom džipa zakačio zadnji deo motocikla, nakon čega je Luka pao. Sreća u nesreći je što Kostić nije vozio brzo i što je vozač mopeda imao kacigu.

Prema rečima sagovornika bliskog istrazi, Kostić je odmah nakon nezgode istrčao, pomogao Luki da ustane i izvinjavao mu se.

- Dok je Kostić pomagao povređenom motociklisti Luki da ustane, on je pitao glumca što ga je udario. „Šta ovo bi, čoveče, što me udari. Ti si skretao, a ja išao pravo, imao sam prvenstvo u odnosu na tebe“ - rekao je povređeni mladić glumcu.

- Vidno uznemireni glumac se izvinjavao povređenom motociklisti i pitao ga da li se oseća dobro, a onda mu je rekao da ga uopšte nije primetio i da ga je slučajno udario - objašnjava dobro obavešten sagovornik.

Prema njegovim rečima, usledio je poziv Hitnoj pomoći i policajcima, koji su obavili uviđaj i uzeli izjave učesnika i svedoka udesa.

- Tokom policijskog uviđaja Kostić je sarađivao s policajcima i neprestano se raspitivao u kakvom je stanju povređeni motociklista. Glumac je napisao i pismenu izjavu, u kojoj je opisao kako je došlo do udesa. Urađen je i alko-test obojici učesnika, kojim je utvrđeno da je Kostić imao malu količinu alkohola u krvi. Nakon završenog uviđaja policijski izveštaj je prosleđen i, kako se sumnja, utvrđena je Kostićeva odgovornost, pa će se protiv njega pokrenuti postupak - rekao je sagovornik.

Izvor: Alo!
Foto: vukkosticbadza/Instagram

Pogledajte još